Homepage  / Articole

Din această seară, „30 Rock” se mută pe TVR 2

Din această seară, „30 Rock” se mută pe TVR 2

de Redactia Tvmania

Sitcom-ul care se învârte în jurul scenaristei Liz Lemon (Tina Fey, foto st.) şi a colegilor săi din echipa show-ului fictiv „TGS with Tracy Jordan”, de la reţeaua americană NBC, reintră diseară în grila TVR 2 cu al doilea său sezon (în SUA , el a ajuns deja la seria a şasea, care va debuta la începutul lui 2012). În primul episod, vom vedea cum toată lumea se întoarce din vacanța de vară, iar Jack Donaghy (Alec Baldwin, foto dr.) o întâmpină pe Liz cu vestea că vrea să folosească secvenţe din „Seinfeld” (celebrul sitcom difuzat tot de NBC în SUA), pentru “TGS”.

Priză la vedete

Liz nu e încântată de idee, însă reacţia ei nu se compară cu a adevăratului Jerry Seinfeld, care face astfel un cameo savuros (şi furtunos) în “30 Rock”. Seinfeld ajunge chiar să îi dea nişte sfaturi preţioase scenaristei, care încă se reface după despărţirea de iubitul ei din primul sezon, Floyd.

Seinfeld se înscrie într-o listă lungă de vedete cu roluri episodice în “30 Rock”. Numai în primul sezon, în sitcom au apărut nume ca Isabella Rossellini, Whoopi Goldberg, Conan O’Brien şi rapperii LL Cool J şi Ghostface Killah.

În acest sezon doi vom mai afla soarta unei noi relaţii a irezistibilului Jack, republican până în măduva oaselor, cu o politiciană democrată, interpretată de excelenta Edie Falco (“Sora Jackie”, “Clanul Soprano”, “Oz”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton