Homepage  / Articole

„Acces direct” revine special pentru nunta lui Borcea

"Acces direct" revine special pentru nunta lui Borcea

de Redactia Tvmania

Astăzi, de la ora 17.00, Simona Gherghe revine în platourile „Acces Direct” pentru o ediţie specială a emisiunii. Ea va prezenta în premieră şi în exclusivitate imagini din culisele celei mai frumoase nunţi din acest an, nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, echipa „Acces Direct” îşi va respecta şi în acest sezon promisiunea de a fi prezentă la cele mai importante evenimente din România, oferindu-le telespectatorilor subiecte în exclusivitate şi informaţii de culise.

Ţinute luxoase, maşini scumpe, decoruri extravagante, invitaţi de seamă, astfel s-ar putea descrie în câteva cuvinte nunta anului în sport, o nuntă cu adevărat spectaculoasă care a stârnit  interesul  românilor.

Pentru că un astfel de eveniment nu putea fi decât un eveniment-vedetă, echipa „Acces Direct” a fost acolo pentru a oferi în exclusivitate cele mai frumoase imagini. Astăzi, telespectatorii Antena 1 vor primi invitaţii la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican!

Din 5 septembrie, Antena 1 a pregătit noutăţi

Începând cu 5 septembrie, „Acces Direct” va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon spectaculos, aducând în atenţia telespectatorilor subiecte de actualitate, poveşti inedite, muzică şi discuţii incitante.

Tot din 5 septembrie, emisiunile „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, „Un show păcătos”, dar şi telenovela „Narcisa-Iubiri nelegiuite” se reîntorc la Antena 1 cu foarte multe surprize şi poveşti deosebite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton