Homepage  / Articole

„Dansez pentru tine”, din ce în ce mai fierbinte!

„Dansez pentru tine”, din ce în ce mai fierbinte!

de Redactia Tvmania

Pentru ediţia de vineri, 6 mai, producătorii „Dansez pentru tine” au pregătit mai multe momente speciale, pe tema „noapte fierbinte” – ceea ce va da cu siguranţă apă la moară criticilor care au observat deja o tendinţă oarecum deochiată în dansurile prezentate de concurenţi.

Întreaga ediţie de vineri, 6 mai, a show-ului va fi una fierbinte, care va sta sub semnul senzualităţii.

Iulia Vântur va dansa chiar ea alături de baletul emisiunii „Dansez pentru tine” un dans senzual cu tema ediţiei, noapte fierbinte.

Adelina Pestriţu va dansa alături de Bogdan Vlădău un dans ţigănesc plin de sex-appeal pentru a ajuta un caz umanitar.

Şi trupa DFC, din care face parte celebrul Robo, care a cucerit întreaga ţară la „Românii au talent”, a răspuns „Da” invitaţiei de a dansa pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie.

Alături de câţiva membri ai baletului, Iuliana Luciu va încinge atmosfera cu un dans brazilian.

Fostul partener al Paulei Seling, Tudor Moldoveanu, va arăta ce înseamnă „noche caliente” alături de fosta partenera a lui Florin Piersic Jr, Alina Atodiresei.

În concurs, Corina Bud şi Edy au tras la sorţi să-şi petreacă „noaptea fierbinte” în paşi de salsa, Corina Caragea şi Stefan vor fi senzuali într-o coregrafie pe paso doble, Roxana Ionescu şi Stefan vor colora ringul în ritm de mambo, iar Cove şi Claudia vor înfierbânta atmosfera cu merengue.

Cele mai dificile momente ale serii vor fi însă cele ale duelului în care Lavinia şi Decebal, pe de o parte, şi Augustin Viziru şi Aurora, pe de altă parte, vor încerca să convingă telespectatorii că merită să mearga mai departe în concurs.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton