Homepage  / Știri

„Hobitul” se filmează din ianuarie 2011

„Hobitul” se filmează din ianuarie 2011

de Redactia Tvmania

Actorul Ian McKellen (71 de ani) dă speranţe fanilor seriei „Stăpânul inelelor”, explicând că planurile pentru „Hobitul” continuă şi că filmările sunt programate să înceapă în luna ianuarie a anului viitor.

Britanicul Sir Ian McKellen – care va relua rolul vrăjitorului Gandalf – a vorbit despre cele două pelicule „Hobitul” pentru theboltonnews.co.uk, confirmând că întârzierile începerii producţiei nu vor continua la infinit. Prequelul la trilogia „Stăpânul inelelor” este inspirat din romanul lui J. R. R. Tolkien publicat în 1937 („The Hobbit”), înaintea celor trei volume din „Lord of the Rings”.

Filmul împărţit în două părţi a tot fost amânat din cauza problemelor financiare ale studioului de producţie MGM. Deocamdată nu se ştie nimic despre actorii care vor da viaţă personajelor lui Tolkien: „The Sun” a scris că pentru rolul protagonistului peliculei (care ar putea fi regizată de Peter Jackson), Bilbo Baggins, a negociat actorul Martin Freeman.

Acesta ar fi refuzat pentru că nu are timp, concentrându-se pe rolul lui Watson din serialul britanic „Sherlock”. Ulterior, „Entertainment Weekly”, a dat, totuşi, o speranţă fanilor: Freeman n-ar fi spus un „Nu” categoric rolului şi salariului de şapte cifre, MGM-ul fiind dispus să negocieze cu actorul şi să-i ofere un orar de filmări care să-i permită să realizeze ambele proiecte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton