Homepage  / Articole

FOTO: „SRC” se pregătește de debut la Pro TV

FOTO: „SRC” se pregătește de debut la Pro TV

de Redactia Tvmania

Toni Grecu și ai săi agenți se pregătesc intens pentru un nou sezon al „Serviciului Român de Comedie”, care va debuta la Pro TV din 9 octombrie de la 20.15. Show-ul se anunță mai spumos ca niciodată.

Pentru început, agenții din Casa PROporului și-au făcut de cap cu costume și machiaje neobișnuite la filmarea promo-ului pentru noul sezon de comedie de la Pro TV.

„Ideea de la care am pornit este că râsul este universal, este pentru toată lumea”, spune Toni Grecu. Fie că e vorba de asistente sexy, muncitori, vampiri, gospodine sau puscăriași, toți se uită la televizor și râd.

„Asta este ceea ce încercăm noi să oferim telespectatorilor la SRC: multe glume spumoase, sub noua deviză a sezonului – De râs pentru toată țara!”, a mai spus Toni Grecu.

Monica a devenit Draculina

Monica Anghel a fost de departe cea mai spectaculoasă apariție pe platoul de filmare, atunci când s-a prezentat drept Draculina, un vampir iubitor de umor: cu o pelerină neagră, cu mult machiaj și o coafură pe masură.

„Eu sunt foarte îndrăzneață și îmi plac foarte mult machiajele speciale, fiecare machiaj pe care l-am încercat, indiferent în ce personaj m-a transformat, se „așează” într-un fel pe mine. Parcă mă transform imediat și niciodată nu mi s-a întâmplat să nu-mi placă o astfel de deghizare completă”, povestește Monica.

Și Andreea Doinea și Alexandra Timofte și-au luat în serios rolurile de asistente sexy care își neglijează pacienții, în vreme ce Ducu Hancu, Cătălin Neamțu și 1Q Sapro au devenit muncitori la canale care, după bunul mers românesc, uită să-și îndeplinească sarcinile.

Jojo, Lia Sinchevici și Andreea Doinea formează cuplul blondelor care nu înțeleg nimic, iar Claudiu Maier și Cătălin Neamțu au simțit pe pielea lor cum e sa te uiți la televizor de după… gratii!

„Serviciul Român de Comedie” revine la Pro TV din 9 octombrie, de la 20.15, cu o distribuție împrospătată, cu rubrici noi și deviza „De râs pentru toată țara!”. Până atunci, fanii emisiunii pot intra pe pagina oficială de facebook SRC – facebook.com/Serviciul.Roman.de.Comedie – pentru ultimele noutăți legate de echipa de agenți a lui Toni Grecu, dar și pe site-ul emisiunii, src.protv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton