Homepage  / Știri

„Spartacus” se pregăteşte de sezonul doi

„Spartacus” se pregăteşte de sezonul doi

de Redactia Tvmania

Serialul „Spartacus: Nisip însângerat” (difuzat în România de postul HBO) va începe difuzarea celei de-a doua serii anul viitor, dar nu se cunoaşte încă o dată exactă.

Deocamdată, ausiellofiles.ew.com scrie că Steven S. DeKnight, creatorul poveştii, caută un nou personaj negativ, care să-i înlocuiască pe Batiatus (John Hannah) şi soţia lui, Lucretia (Lucy Lawless).

„Vom avea actori noi de partea răului. Dar nu suntem atât de avansaţi cu producţia (celui de-al doilea sezon) pentru a putea anunţa ceva sigur în privinţa distribuţiei”, a explicat DeKnight. În plus, creatorul serialului a indicat că vom vedea mai multe scântei între Spartacus (Andy Whitfield) şi Ilithyia (Viva Bianca), dar că cei doi nu vor deveni un cuplu, legându-i o duşmănie prea puternică.

Până la începerea celui de-al doilea sezon, fanii lui „Spartacus” se vor putea delecta cu şase episoade din prequelul „Spartacus: Gods of the Arena”, difuzat din ianuarie 2011 în SUA. Filmările la acest serial au început pe 2 august, în Noua Zeelandă, şi se vor termina în noiembrie (când ar putea începe lucrl la sezonul doi).

În acest prequel vom afla povestea lui Batiatus (John Hannah), care nu este încă şeful ludus-ului familiei sale, în care cel mai bun gladiator este Gannicus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton