Homepage  / Ultimul număr

“Harry Potter şi Talismanele morţii: Partea I”, doar un pas până la marele final

 “Harry Potter şi Talismanele morţii: Partea I”, doar un pas până la marele final

de Redactia Tvmania

Filmul preferat de scriitoarea J.K. Rowling dintre toate cele din serie, „Harry Potter şi talismanele morţii: Partea I” reprezintă începutul sfârşitului pentru povestea cu vrăjitori, care se va termina în iulie 2011.

.

Fanii lui Harry Potter aşteaptă cu un gust dulce-amar acest al şaptelea film din seria inspirată de romanele britanicei J.K. Rowling. Toţi vor să vadă pe peliculă marele final al poveştii începute în 2001, iar după al optulea film, ultimul (programat pentru iulie 2011), se pare că totul se va termina de-a binelea, căci o nouă carte şi adaptarea cinematografică aferentă sunt puţin probabile.

Cum primele şase producţii au adunat peste 5,4 miliarde de dolari la box-office-ul mondial, producătorii au mizat la „Harry Potter şi talismanele morţii” pe un venit sporit şi au insistat că nu pot concentra povestea din carte într-un singur film.

Aşa a apărut ideea celor două „Talismane ale morţii”, care au premierele la câteva luni distanţă, deşi au fost filmate laolaltă (timp de 478 de zile!).

Mai mult, echipa avea planuri mari de conversie a peliculelor în 3D. Totuşi, abia partea a II-a va putea fi văzută cu ochelari, la cinema: producătorii nu au avut timp să transforme ambele filme.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton