Homepage  / Articole

“Pariu cu viaţa” va avea o mare surpriză

“Pariu cu viaţa” va avea o mare surpriză

de Redactia Tvmania

Serialul „Pariu cu viaţa” îşi încheie primul sezon pe 28 noiembrie şi va mai avea un episod special de Crăciun. Într-un interviu pentru TVmania, Ruxandra Ion, producătorul serialului care s-a „descurcat” cel mai bine în audienţe în această toamnă, promite o apariţie surpriză.

„În sezonul 2 vor apărea personaje noi şi în grupul LaLa Band, dar şi actori consacrati. Mai mult decât atât, va apărea un personaj care va constitui o surprizăde proporţii. Echipa de creatie a acestui serial se inspirădin discuţiile şi comentariile de pe paginile de Facebook Pariu cu viaţa şi LaLa Band, acolo unde s-a creat o comunitate de peste 100.000 de fani. Ne inspiram din problemele, dorinţele şi preocupările tinerilor şi încercăm săsatisfacem şi dorinţele persoanelor mature.”, a declarat Ruxandra Ion pentru TVmania din 21 noiembrie.

Producătorul serialului a mai dezvăluit că Media Pro Pictures are în pregătire mai multe proiecte pentru anul viitor. “Decizia de a începe producţia lor pentru difuzare în sezonul de toamnă din 2012 este influenţatăde 2 factori : piaţa de publicitate – puternic afectată de criza economică şi deciziile de conţinut şi programare ale televiziunilor Pro TV şi Acasă.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton