Homepage  / Articole

“The Voice”, terminat recent, a sedus America

“The Voice”, terminat recent, a sedus America

de Redactia Tvmania

NBC a adaptat formatul de origine olandeză în America, iar rezultatele i-au surprins până şi pe cei mai optimişti specialişti.

Emisiunea a fost lider de audienţă la debutul din 26 aprilie, învingând programe consacrate, ca “Dancing with the Stars” şi “Glee”, iar finala de pe 29 iunie, câştigată de latino-americanul Javier Colon, a pus punct unui prim sezon de succes.

Concursul de talente muzicale “The Voice” va fi adaptat de Pro TV la noi, sub titulatura “Vocea României”, cu Loredana, Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu în juriu, însă până atunci producătorii trebuie să fie încurajaţi de rezultatele suratei americane.

Cu Christina Aguilera, Cee-Lo Green (Gnarls Barkley) şi Adam Levine (Maroon 5) în juriu, alături de cântăreţul country Blake Shelton, “The Voice” a fost numit “cel mai bun import olandez de la lalele încoace!”, de criticul Mallika Rao, de la revista Rolling Stone.

Aguilera & Co. revin în sezonul 2

Până la finala câştigată de Colon în faţa Diei Frampton, NBC a anunţat deja că pregăteşte şi un al doilea sezon al show-ului creat de celebrul John de Mol (“Big Brother”, “Deal or no Deal”). Prioritară pentru oficialii reţelei a fost păstrarea componenţei juriului.

“Antrenorii noştri fantastici au fost esenţiali în uriaşul succes al emisiunii în acest an şi suntem încântaţi că toţi vor reveni în al doilea sezon”, a declarat Paul Telegdy, vicepreşedinte al direcţiei de programe din NBC.

Pro TV dă mai mulţi bani!

Şi gazda Carson Daly, un popular moderator care a mai realizat emisiuni pentru MTV, se va întoarce în al doilea sezon, după ce a anunţat un turneu american, în această vară, alături de finaliştii “The Voice”. Potrivit NBC, sezonul doi al versiunii americane va începe în iarnă.

Până să-i vedem la treabă pe concurenţii de la ediţia autohtonă, ştim deja că Pro TV are un atu în faţa celor de la NBC: premiul! Câştigătorul american Javier Colon a plecat acasă cu 100 de mii de dolari (circa 69 de mii de euro), în vreme ce posesorul “vocii României” va încasa 100 de mii de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton