Homepage  / Articole

„Academia lui Horia” începe la Prima pe 18 iulie!

„Academia lui Horia” începe la Prima pe 18 iulie!

de Redactia Tvmania

Pentru început, 18 bucătari neprofesioniști și 18 vedete - care sunt propuse de telespectatori -  vor concura pentru un loc în semifinale. Așa vor fi concepute primele șase episoade ale concursului. Până la începerea emisiunii mai este un hop, și anume aflarea vedetelor care vor participa.

Concurenții vor arăta ce pot de-a lungul probelor de calificări programate la începutul „Academiei”. Ei vor fi împărțiți pe echipe, câte trei pe fiecare episod. Horia le va testa, din nou, îndemânarea, talentul, dorința de perfecționare, dar și spiritul de echipă.

Maestrul Horia Vîrlan va ține concurenții sub presiune până în momentul când le va înmâna un plic. Înauntru se va afla nota fiecăruia, care va ajuta departajarea concurenților, pentru ca la finalul fiecărui episod, fiecare să știe ce echipă merge în semifinale și care rămâne la stadiul de începător în ale bucătăriei.

Horia pregătește probe cât mai diverse

După calificările în semifinală, numai șase dintre echipe vor ajunge în finala „Academiei lui Horia”. Ei vor avea la dispoziție două episoade, unde probele vor fi, cum era și normal, mai dure decât precedentele.

Probele din semifinale le vor testa talentul culinar, nivelul de perfecționism. Nu în ultimul rând, Horia va urmări modul de prezentare a preparatelor, pentru că știm că este una dintre pasiunile lui, arătată și în cadrul emisiunii „Cireașa de pe tort”.

Identic ca în cazul semifinalelor, candidații vor primi notele în plic, după fiecare probă la care vor fi supuși. Ei nu vor putea arunca un ochi pe nota primită decât la finalul episodului. Doar atunci vom afla cu toții ce echipă merge în finala „Academiei” culinare.

Finala este punctul cheie al testării talentului la bucătăreală. În final, participanții celor două echipe rămase în competiție vor concura individual. Acesta va fi momentul cheie pentru confruntarea finală. Premiul de 10.000 de euro îi va face, cu siguranță, pe finaliști să facă tot ce le va sta în putință pentru a intra în grațiile maestrului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton