Homepage  / Articole

„Aniela” a ajuns la final

„Aniela” a ajuns la final

de Redactia Tvmania

Mihai Petre (Radu) şi Adela Popescu (Aniela) îşi unesc destinele în ultimul episod.

Primul serial românesc de epocă, “Aniela”, ajunge la final: astăzi, de la ora 20.30 postul Acasă difuzează ultimul episod al producţiei care a debutat în septembrie anul trecut.

Aniela (Adela Popescu) şi Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) şi Stere (Bogdan Albulescu) îşi împlinesc dragostea printr-o căsătorie dublă.

Cei patru protagonişti ai primului serial românesc de epocă au parte de un final fericit al poveştii lor de iubire, poveste care a învins prejudecăţile vremii.

În Casa Vulturesco, locul unde timp de 10 luni a fost reînviată atmosfera balurilor de la 1900, Adela Popescu (Aniela) şi Mihai Petre (Radu) spun “Da” în numele personajelor pe care le interpretează.

“Pentru mine secvenţele de nuntă au devenit deja o obişnuinţă, în “Aniela” a fost a cincea nuntă la care am îmbrăcat rochia de mireasă. Un moment cu adevărat special a fost dansul dintre Aniela şi Radu, în faţa tuturor prietenilor.

Dansam un vals lent şi am avut scurte momente în care m-am privit în ochi cu fiecare dintre colegii mei, tot dansul am fost fericită şi am zâmbit. A fost un final de proiect perfect cu lacrimi, confetti şi multă bucurie”, spune Adela Popescu.

Mihai Petre îşi aminteşte propria nuntă

Pentru Radu (Mihai Petre) finalul a fost unul cu emoţii mari: “Radu o tot aşteaptă pe Aniela, toată lumea e gata de nuntă şi ea nu mai vine, fapt ce-i cauzează mari emoţii tânărului ofiţer.

Am înţeles că nu e simplu să fii ginere şi să ai o mireasă care se lasă aşteptată. La mine la nuntă nu a fost chiar aşa, Elwira a fost punctuală şi eu la fel.

Dincolo de asta însă, pot spune că este a doua mea nuntă fictivă şi totul a fost aşa cum mi-am imaginat. Pentru câteva momente am avut impresia că am călătorit în timp şi că suntem în salonul celei mai înstărite familii din Bucureşti unde asistăm la evenimentul monden al anului”, a declarat Mihai Petre.

Imagini în exclusivitate de la filmările ultimului episod al serialului “Aniela” vor fi difuzate tot azi, de la ora 22.30, la “Poveştiri de noapte”. În platoul “Poveştirilor” vor fi invitaţi câţiva dintre cei care au dat, timp de 10 luni, viaţă personajelor: Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Sabina Posea, Mihai Petre şi Ioan Isaiu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton