Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestriţu: „Ce-i al meu e pus deoparte”

Adelina Pestriţu: „Ce-i al meu e pus deoparte”

de Redactia Tvmania

Fosta doamnă Vârciu a povestit în cel mai recent număr al revistei TVSatelit (care apare pe piaţă sâmbătă, 7 august) cum a fost în vacanţa ei de vis din Republica Dominicană, dar şi ce planuri are în ceea ce priveşte cariera ei.

Vacanţa în Republica Dominicană a fost un cadou pentru Adelina Petriţu (fostă Vârciu) de la noul ei iubit, omul de afaceri Sorin Boiangiu.

Deşi iniţial cei doi aleseseră ca destinaţie Acapulco, în Mexic, s-au răzgândit din cauza vremii şi n-au regretat decizia. „Peisajele de aici (Republica Dominicană) sunt uluitoare, nici nu îţi vine să crezi că sunt reale, parcă sunt modificare în Photoshop”, a declarat Adelina pentru TVSatelit.

Cum la sfârşitul sezonului trecut, Adelina a plecat de la „Răi, da’ buni”, acolo unde a fost asistenta lui Mihai Morar, cariera ei în televiziune pare a fi ajuns într-un moment de impas. Frumoasa este însă încrezătoare – „Am şi multe planuri de viitor. Las timpul să decidă pentru mine, sunt convinsă că am ceva foarte bun pus deoparte… întotdeauna am avut”.

Până când Adelinei i se vor concretiza planurile, umblă vorba prin târg că va avea un rol de puşcăriaşă în noua telenovelă pe care Antena 1 o pregăteşte pentru această toamnă, „Narcisa sălbatică”.

Asta în timp ce fostul soţ al Adelinei, Liviu Vârciu, tocmai a anunţat că va avea un rol în serialul „Moştenirea” de la Pro TV, continuarea de la „Regina”.

Mai multe declaraţii ale Adelinei, dar şi articole despre noua telenovelă de la Antena 1, Victor Slav şi noutăţile toamnei în materie de seriale, puteţi citi în numărul din 7 august al revistei TVSatelit.

.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton