Homepage  / Articole

„CSI: Crime și investigații” mai pierde un actor

„CSI: Crime și investigații” mai pierde un actor

de Redactia Tvmania

După ce a fost prezentă în distribuția serialului încă de la început, în urmă cu aproape zece ani, Marg Helgenberger a anunțat că va părăsi „CSI: Crime și investigații” la sfârșitul sezonului 12, care va fi difuzat în SUA din 21 septembrie, scrie dailymail.co.uk.

Marg Helgerberger, în vârstă de 52 de ani, care joacă rolul lui Catherine Willows, a declarat, în timpul unei conferințe de la Los Angeles, că se gândea să plece din serial chiar de la sfârșitul sezonului anterior, dar i-a fost greu să renunțe și nu terminase încă de jucat personajul ei. „De aceea, am hotărât să-mi mai prelungesc contractul puțin”, a declarat actrița, citată de Reuters.

Helgerberger a povestit că o mare parte dintre copiii actorilor au ajuns să joace și ei în serial, printre care și băiatul ei, acum în vârstă de 20 de ani. „Asta este una dintre părțile drăguțe care vine la pachet cu un rol într-un serial”, a mai spus actrița.

Helgerberger pleacă, Ted Danson vine

Ted Danson a fost numit de producătorii serialului în rolul lui D.B. Russell, după ce Laurence Fishburne a ales să părăsească și el distribuția. Danson va apărea în serial începând din sezonul 12.

Producătorul executiv Carol Mendelsohn a spus, citată de agenția de presă Reuters că Russell va avea modul lui unic de a se ocupa de crime. Ea a adăugat că următorul sezon va fi mai plin de umor decât precedentele.

„CSI: Crime și investigații” este una dintre cele mai profitabile francize ale trustului CBS și a primit licență în 200 de țări. Cu toate astea, audiența a început să scadă în State, după ce William Petersen a părăsit serialul.

Laurence Fishburne a jucat în serial între 2008 şi 2011, fiind acum înlocuit de Ted Danson; William Petersen a plecat după sezonul 9, având doar câteva apariţii episodice; Gary Dourdan a plecat în 2008, după 8 ani în serial; Liz Vassey a stat între 2005-2010 în echipa „CSI”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton