Homepage  / Articole

„Doi bărbați și jumătate” va fi în doliu în sezonul 9

„Doi bărbați și jumătate” va fi în doliu în sezonul 9

de Redactia Tvmania

Scenariștii serialului „Two and a half men” lucrează de zor la noul sezon, cel cu numărul nouă. Este primul sezon fără Charlie Sheen, iar asta nu e tot !

Printre primele detalii aflate de jurnaliștii de la tmz.com se află și faptul că personajul jucat de actorul Charlie Sheen va dispărea la propriu, el murind într-un accident de mașină.

Se încearcă astfel ca revenirea lui Sheen pe micile ecrane în rolul lui Charlie Harper să fie imposibilă.

Se pare că primul episod din noul sezon „Doi bărbați și jumătate” va conține un moment de reculegere pentru personajul jucat de Charlie Sheen, în momentul în care Alan și Jake vor afla că mașina pe care o conducea Charlie Harper a căzut într-o prăpastie. Astfel, surse citate de tmz.com au anunțat că ecranul va deveni negru timp de câteva secunde.

Filmările pentru următorul sezon încep abia în august, dar Sheen nu va mai fi unul dintre personajele principale. El a fost concediat din serialul „Doi bărbați și jumătate” în primăvara acestui an, după o serie de atacuri la adresa oficialilor CBS.

În locul lui, reprezentanții CBS l-au ales pe Ashton Kutcher. Se pare că Ashton va intra în rol atunci când va cumpăra casa răposatului Charlie Harper.

Scenariul pentru ultimul sezon al serialului de comedie nu este încă bine pus la punct. Creatorul seriei, Chuck Lorre, și scenariștii încă fac modificări, așadar ne putem aștepta la surprize!

În ceea ce îl privește pe Charlie Sheen, se zvonește că i se pregătește deja o nouă emisiune, anunță Daily Mail. „Charlie a semnat un contract cu Lionsgate Television ca să creeze și să apară într-un nou sitcom”, a spus o sursă citată de RadarOnline.

Între timp, nici viața privată a lui Sheen nu este roz, după ce actorul a fost părăsit de „zeița” Natalie Kenly.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton