Homepage  / Articole

„Dragoste mare” revine cu sezonul al 4-lea

„Dragoste mare” revine cu sezonul al 4-lea

de Redactia Tvmania

Mormonii din serialul „Dragoste mare” se întorc pe micile ecrane cu noi aventuri. Poligamul interpretat de Bill Paxton are acum aspiraţii politice, dar problemele de acasă îl ţin ocupat.

Doi actori noi – Bella Thorne şi Adam Beach – s-au alăturat distribuţiei, Chloë Sevigny a câştigat primul Glob de Aur din palmaresul serialului, iar Amanda Seyfried a anunţat că nu intenţionează să-şi ducă rolul mai departe. Începând din 23 iulie, HBO difuzează cele 9 episoade ale sezonului cu numărul 4 în fiecare vineri, de la ora 20.00.

.

Bill Henrickson (Bill Paxton ), Barb` (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) şi Margene (Ginnifer Goodwin) s-au întors la HBO.

Bill Henrickson (Bill Paxton ), Margene (Ginnifer Goodwin), Barb` (Jeanne Tripplehorn) şi Nicki (Chloë Sevigny) s-au întors la HBO.

După ce a divorţat de Ana (Branka Katic), la finalul sezonului al 3-lea, Bill Henrickson (Bill Paxton ) îşi duce viaţa mai departe alături de celelalte trei neveste – Barb` (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) şi Margene (Ginnifer Goodwin). Mormonul fundamentalist visează la un fotoliu în Senatul Statului Utah, ca parte a planului său de a legaliza Principiul mariajului multiplu, care se confruntă cu un nou val de animozitate din partea publicului.

Dincolo de rezolvarea problemelor pregnante ale mormonilor, Bill Henrickson trebuie să-se ocupe şi de propria ogradă în sezonul al 4-lea. Ben (Douglas Smith), fiul său şi a lui Barb`, se simte tot mai atras de Margene, a treia sa nevastă. Poligamul crede că ar trebui să petreacă mai mult timp departe de casă, ceea ce-l face pe tânăr să se simtă exclus din sânul familiei.

Necazurile familiei de mormoni iau amploare când contracandidatul lui Bill face publice informaţii despre trecutul său de infractor. Pe deasupra, mormonul trebuie să îi conducă pe o pistă geşită pe agenţii FBI care cauta trupul neînsufleţit al lui Roman Grant (Harry Dean Stanton).

.

Amanda Seyfried părăseşte familia

Amanda Seyfried renunţa la serial în favoarea lungmetrajelor.

Amanda Seyfried renunţa la serial în favoarea lungmetrajelor.

Sezonul al 4-lea din „Dragoste mare” este ultimul în care mai avem ocazia să o vedem pe Amanda Seyfried interpretând-o pe Sarah, fiica lui Bill cu Barb`. După rolul tinerei Sophie Sheridan din „Mamma mia! – Filmul (2008)”, muzicalul în care a jucat alături de Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Dominic Cooper, actriţa a primit oferte tot mai atrăgatoare.

A apărut în „Trupul lui Jennifer” (2009), „Chloe” (2009), „Scrisori către Julieta” (2010), „Dragul meu John” (2010) şi spune că nu mai are timp să joace în serialul graţie căruia a ajuns cunoscută, pentru că preferă să se dedice producţiilor de la Hollywood.

Dacă Amanda Seyfried apare totuşi şi în acest sezon, nu acelaşi lucru se poate spune despre tânăra actriţă Jolean Wejbe. Interpreta lui Tancy, fiica lui Bill şi Barb, a fost înclocuită cu Bella Thorne.

Grupul nou-veniţilor este completat de Adam Beach – poate l-aţi remarcat în „Steaguri pline de glorie” (2006) sau „Masacrul de la Wounded Knee” (2007). Actorul îl interpretează pe Tommy Flute, fiul lui Jerry Flute (Robert Beltran), partenerul de afaceri al lui Bill Henrickson.

Aventuri la Globurile de Aur

La ediţia din acest an a Globurilor de Aur, Chloë Sevigny a reuşit performanţa de a câştiga primul trofeu – pentru cea mai bună actriţa secundară într-un serial TV – al producţiei ajunse la sezonul al 4-lea. Bill Paxton, interpretul soţul ei din serial, a fost nominalizat în 2007, 2008 şi 2010, însă până acum nu a plecat acasă cu premiul.

Chloë Sevigny s-a ales cu rochia ruptă când a urcat pe scenă ca să-şi ridice premiul iar cel care o conducea a agaţat-o din greşeală. Deranjată şi surprinsă în egala măsură, actriţa a reuşit să treacă cu bine peste întreaga situaţie.

Ce trebuie să mai ştiţi despre „Dragoste mare”:

Bella Thorne (Tancy „Teenie” Henrickson) şi Adam Beach (Tommy Flute), noile feţe din „Dragoste mare”

Bella Thorne (Tancy „Teenie” Henrickson) şi Adam Beach (Tommy Flute), noile feţe din „Dragoste mare”

Realizatorii serialului, Mark Olsen şi Will Scheffer, s-au documentat timp de 3 ani înainte de a începe filmarile, astel încât să prezinte cât mai corect şi obiectiv fenomenul poligamiei din SUA.

Actorul Tom Hanks este unul dintre producători.

Frăţia din Juniper Creek (United Effort Brotherhood), din care Bill Henrickson face parte în serial, are la bază consiliul United Effort Plan, înfiinţat de Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Ultimele Zile.

Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Ultimele Zile a emis o declaraţie publică în care critica stereotipurile şi modalitatea de prezentare a poligamiei din „Dragoste mare”.

Deşi acţiunea are loc în Utah, serialul este filmat în Studiourile Santa Clarita din Valencia, California.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton