Homepage  / Articole

„Dragoste mare”: sezonul cinci va fi şi ultimul

„Dragoste mare”: sezonul cinci va fi şi ultimul

de Redactia Tvmania

Aventurile mormonului fundamentalist Bill Henrickson (Bill Paxton) se termină odată cu sezonul cinci al serialului „Dragoste mare”, care va fi difuzat în SUA începând din luna ianuarie.

.

Actriţa Chloë Sevigny a criticat abundenţa de răsturnări de situaţie din sezonul trecut, însă şi-a retras afirmaţiile.

Producătorii de la HBO au anunţat de curând că nu au de gând să continue serialului „Dragoste mare” după sezonul cu numărul cinci.

„Când am creat serialul <>, în 2002, ştiam foarte bine ce călătorie va face familia Henrickson pe parcursul seriei şi ce poveste vrem să spunem. În timp ce scriam scenariul pentru sezonul cinci, am descoperit că ne apropiam de punctul culminant”, au explicat realizatorii serialului, Mark V. Olsen şi Will Scheffer, într-un comunicat.

Acţiunea serialului se învârte în jurul lui Bill Henrickson (Bill Paxton), capul unei familii de mormoni din statul american Utah, care încearcă să-şi administreze afacerile şi să menţină liniştea în viaţa privată în timp ce este căsătorit cu trei femei – Barb` (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) şi Margene (Ginnifer Goodwin).

„Dragoste mare” a fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur, pentru „cel mai bun serial dramatic”, în 2006, 2007 şi 2009, şi a fost pe punctul de a câştiga aceeaşi distincţie la ediţia de anul trecut a premiilor Emmy.

La gala din acest an a Globurilor de Aur, Chloë Sevigny a fost desemnată „cea mai bună actriţa secundară într-un serial TV”. Bill Paxton a fost nominalizat de trei ori (în ediţiile din 2007, 2008 şi 2009 ale Globurilor de Aur) la categoria „cel mai bun actor într-un serial TV”, însă nu a plecat niciodată acasă cu trofeul.

.

Chloë Sevigny: sezonul patru a fost prea melodramatic

Chloë Sevigny a câştigat Globul de Aur pentru rolul din „Dragoste mare”.

Chloë Sevigny a câştigat Globul de Aur pentru rolul din „Dragoste mare”.

Criticii nu s-au arătat prea încântaţi de sezonul patru al serialului, pe care HBO Romania l-a difuzat începând din 23 iulie, pe motiv că are prea multe răsturnări de situaţie.

La aceeaşi concluzie a ajuns şi actriţa Chloë Sevigny, care a fost nevoită să-şi ceară scuze, după ce a declarat într-un interviu că al patrulea sezon al serialul de la HBO este „îngrozitor”.

„Mi se pare că serialul s-a abătut de la drumul iniţial. Întreaga campanie politică părea cusută cu aţă albă. Vreau să spun că iubesc serialul, personajul meu şi cum este scris scenariul, dar simt că au încercat prea mult în sezonul al patrulea”, spunea Chloë Sevigny în interviul postat pe site-ul avclub.com.

„Simt că declaraţiile mele au fost scoase din context. Nu mă gândeam la ce spuneam. Mă aflam la un festival din Austin şi eram foarte epuizată”, s-a scuzat actriţa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton