Homepage  / Știri

„KK-Maka” face furori şi peste graniţă

„KK-Maka” face furori şi peste graniţă

de Redactia Tvmania

După ce săptămâna trecută Imnul crizei ”KK-Maka” a luat cu asalt site-urile româneşti, reuşind să atragă, în numai cinci zile, aproximativ 700.000 de vizualizari, producţia ”Serviciului Român de Comedie” de la Pro TV a ajuns şi pe site-urile bulgăreşti.

Clipul-parodie lansat de Toni Grecu & co. a fost subtitrat şi a reuşit astfel să strângă în scurt timp aproape 60.000 de accesări. De asemenea, KK-Maka s-a plasat pe locul 19 la secţiunea Comedy de pe tot Internetul şi a fost pe locurile 22 şi 28 la cele mai vizionate clipuri la secţiunea Comedy în Italia şi Spania.

„E o surpriză pentru mine, pentru noi toţi, că am reuşit să trecem graniţa la vecini cu o parodie. Probabil că şi ei, ca şi noi, au probleme cu criza şi s-au regăsit în mesajul piesei. Am observat că are aproape 60.000 de accesări numai în Bulgaria şi deja mii de comentarii pe site-ul care a postat clipul. Au apreciat-o foarte mult pe Ramona Hanganu, cea care interpretează piesa şi pe care au numit-o Shakira României. Pe ea o veţi vedea din această toamnă şi în serialul „Moştenirea”, tot la Pro TV”, a zis Toni Grecu.

Clipul „KK-Maka” este o iniţiativă de vară a „Serviciului Român de Comedie” şi o parodie după cunoscuta melodie „Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta interpretat de Shakira.

Urmăriţi aici Imnul crizei ”KK-Maka”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2sg7_t-BWYU[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton