Homepage  / Știri

„Loverboy”, noul film cu George Piştereanu şi Ada Condeescu

„Loverboy”, noul film cu George Piştereanu şi Ada Condeescu

de Redactia Tvmania

Protagoniştii peliculei „Eu când vreau să fluier, fluier”, George Piştereanu şi Ada Condeescu, vor juca din nou un cuplu pe marile ecrane, în noul film al lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy”.

O co-producţie România/Suedia/Franţa/Serbia, pelicula are la bază scenariul intitulat anterior „Un balon în formă de inimă” şi spune povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani din Hârşova care cucereşte fete şi le plasează mai departe unei reţele de trafic de persoane din Constanţa (tehnică de racolare cunoscută drept „metoda prin îndrăgostire”).

Luca se plimbă cu scuterul prin câmpiile arse de soare, are grijă de bunicul lui şi agaţă fete prin satele sărace de lângă Dunăre. Viaţa lui se schimbă în momentul în care se îndrăgosteşte de Veli şi acesta e hotărât să renunţe la tot ceea ce făcea până acum pentru a rămâne cu ea.

O plângere depusă împotriva lui de o fosta iubită şi presiunea din partea şefului îl forţează să facă o alegere. Filmările au loc în 15 locuri din Constanţa şi împrejurimi şi se vor încheia la jumătatea lunii noiembrie, urmând ca „Loverboy” să fie lansat în cinematografe anul viitor.

Alături de George Piştereanu şi Ada Condeescu joacă Bogdan Dumitrache, Clara Vodă, Coca Bloss, Ion Besoiu şi mulţi alţi actori neprofesionişti. Cătălin Mitulescu şi-a făcut debutul regizoral în 2006 cu pelicula „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” (laureat cu premiul „Un certain regard” la Festivalul de la Cannes).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton