Homepage  / Articole

„Marele câştigător”, la cumpărături şi la salon

„Marele câştigător”, la cumpărături şi la salon

de Redactia Tvmania

Pentru concurenţii de la „Marele câştigător”, ediţia de diseară este una cu adevărat specială pentru că au avut parte de răsfăţ, după multe săptămâni de muncă asiduă. Au fost duşi la shopping şi la centrul de înfrumuseţare pentru o schimbare completă de look. Rezultatele le vedeţi diseară la Antena 1.

.

După pierderea în greutate, concurenţii aşteptau momentul unei recompense deosebite. Mai mult, după această schimbare de look, participanţii se vor bucura şi de mult aşteptata revedere cu familia.

Traseul plănuit pentru marea transformare a avut ca punct de pornire un mall din Bucureşti unde concurenţii s-au întâlnit cu un specialist. Acesta le-a vorbit despre ce stil vestimentar ar trebui să adopte astfel încât să scoată în evidenţă părţile frumoase ale corpului şi să încerce să-şi ascundă defectele.

După ce au mers la probe pentru rochiile de seară, cele trei concurente rămase în competiţie au ajuns într-un centru de înfrumuseţare unde au avut parte de tratamente cosmetice: măşti cu vitamine şi  injecţii cu acid hialuronic.

Apoi s-au întâlnit cu un celebru hair stylist care a contribuit semnificativ la schimbarea  de look. A urmat întâlnirea cu make-up artist-ul care le-a răsfăţat pe concurente cu un tratament facial renumit la care apelează şi celebra Madonna între alte mari vedete de la Hollywood. Tatuajul sprâncenelor a fost o altă dorinţă împlinită a concurentelor la fel şi spectaculoasa şedinţă de machiaj.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton