Homepage  / Ultimul număr

„Maşini 2”: Fulger McQueen şi Bucşă, aventuri cu spioni

„Maşini 2”: Fulger McQueen şi Bucşă, aventuri cu spioni

de Redactia Tvmania

Camionul Bucşă are parte de momentul său de celebritate în „Maşini 2”, cel mai nou film de animaţie de la Pixar, care ajunge în cinematografe pe 5 august.

„Aici, la Pixar, realizăm continuări doar dacă ne vine o idee măreaţă şi încercăm să facem ceva diferit faţă de original”, spunea John Lasseter, pentru a explica de ce „Maşini 2” este mai degrabă o peliculă de spionaj decât una despre curse.

Regizorul a dorit să se adreseze spectatorilor care nu sunt pasionaţi de maşini şi s-a hotărât să realizeze această continuare în timpul turneului de promovare al primului film, lansat în 2006: „Mă tot întrebam: Ce ar face Bucşă în această situaţie? Mi-l puteam imagina conducând pe partea greşită a drumului în Marea Britanie, rotindu-se în cercuri mari prin Paris, pe autostrăzile din Germania, încercând să se strecoare printre scuterele din Italia sau să desluşească indicatoarele rutiere din Japonia”.

De această dată, Fulger McQueen (voce: Owen Wilson, pentru versiunea din limba engleză) se înscrie la World Grand Prix pentru a concura pe circuitele din Europa şi Japonia.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton