Homepage  / Articole

„Mi-s băiatul de la țară” se alege lunea viitoare

„Mi-s băiatul de la țară” se alege lunea viitoare

de Redactia Tvmania

Ultima ediție „Mi-s băiatul de la țară” îi va aduce în același platou pe Elena Gheorghe, Celia, Crina Matei, Anca Țurcașiu, Xonia, Aurelian Temișan și Cornel Păsat, care îi vor încuraja pe concurenții rămași în concurs.

Lunea viitoare va fi o zi cu emoții pentru Eduard din Maxineni și Ionuț din Rozavlea. Astfel, finala va începe cu o probă de baraj între concurentul ales de  Anca Țurcașiu și cel ales de cântăreața Celia. Ei au acumulat cele mai slabe rezultate în săptămânile de probe și antrenamente de la București.

Publicul  este cel care va decide care dintre ei va rămâne în concurs, pentru proba din finală. Telespectatorii vor putea să-și voteze preferatul prin SMS, votul încheindu-se după proba de baraj.

Publicul va putea vedea cum se descurcă băieții de la țară la diverse probe, printre care și testul de expresivitate, în timpul căruia concurenții vor trebui să imite personaje celebre din showbizul românesc.

Câștigătorul premiului de 10.000 de euro va fi ales cu ajutorul votului dat de telespectatori, care își vor putea vota favoritul prin SMS pe durata întregii emisiuni.

Finala „Mi-s băiatul de la țară” din 11 iulie va fi transmisă în direct. În ultima ediție a emisiunii prezentate de Andreea Raicu, atmosfera va fi întreținută de Elena Gheorghe, Xonia și Celia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton