Homepage  / Ultimul număr

„Narcisa: Iubiri nelegiuite” aduce noutăți

„Narcisa: Iubiri nelegiuite” aduce noutăți

de Redactia Tvmania

Cel mai de succes serial al Antenei 1 de până acum reîncepe pe 5 septembrie, la ora 20.20, cu un titlu schimbat („Narcisa: Iubiri nelegiuite”) şi zece personaje noi. Ce e la fel? Narcisa şi Tudor încă luptă să fie fericiţi.

Marele final din iunie a fost cu schepsis pentru fanii Narcisei (Alina Puşcaş) şi ai lui Tudor (Gabriel Duţu), care au fost otrăviţi în ultima secvenţă. Dacă vă număraţi printre cei care au comentat toată vara zvonurile despre noua serie – care ar fi început, chipurile, zece ani mai târziu –, atunci aşteptarea a luat sfârşit.

Pe 5 septembrie, serialul antenist revine cu o primă secvenţă, în care o vom regăsi pe Narcisa în sala de naşteri, în chinuri groaznice! Cei doi actori se înţeleg perfect cu fetiţa care o joacă pe mezina familiei Preda.

Alina a ţinut-o în braţe prima dată când avea o lună şi acum se completează perfect: „Când scenariul îmi cere să plâng, plânge şi ea, când râd, râde şi ea. Singura problemă este că nu prea reuşim să comunicăm pentru că este foarte, foarte micuţă”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton