Homepage  / Articole

„Promisiunea” debutează astăzi la Acasă TV

„Promisiunea” debutează astăzi la Acasă TV

de Redactia Tvmania

Filmările pentru „Promisiunea” au fost realizate în cele mai exotice locaţii din Turcia, iar în centrul poveştii se află bigamul Menderes (Serhan Yavaş). Începând de astăzi, Acasă TV va difuza noua telenovelă turcească de luni până duminică, de la ora 17.30.

Viaţa lui Menderes (Serhan Yavaş), personajul central din telenovela „Promisiunea”, se schimbă radical din cauza unui accident de maşină. Cu ultima suflare, fratele său mai mare îl roagă să se căsătorească în locul lui cu Asuman (Zeyno Üstünışık), femeia care urma să-i devină soţie şi este însărcinată, pentru a-i salva onoarea.

După 17 ani, Menderes şi Asuman au doi copii şi trăiesc în regiunea Afyon din Turcia. Între timp, omul de afaceri s-a îndrăgostit de Leyla (Tuba Ünsal) şi locuieşte cu aceasta în Istanbul. El face afaceri cu marmură exstrasă din Siria şi, fiind adesea plecat în interes de serviciu, reuşeşte să păstreze secretul asupra celor două relaţii.

După ce le-a spus rudelor Leylei că este orfan de ambii părinţi, Menderes primeşte o vizită neanunţată din partea tatălui său în casa sa din Istanbul, iar secretul pe care l-a păzit atâţia ani iese în sfârşit la iveală.

Tuba-Ünsal este Leyla în PromisiuneaVedetele turceşti de la Acasă

Serhan Yavaş şi Menderes, cei doi actori din rolurile principale, au fost bănuiţi că au avut o idilă pe platourile de filmare, însă zvonurile nu au fost confirmate.

În realitate, Serhan Yavaş este divorţat şi are o fetiţă de zece ani, căreia îi dedică aproape tot timpul liber.

Actorul, care şi-a început cariera ca model, a fost remarcat de producătorii telenovelei „Promisiunea” într-o reclamă pentru ciocolată.

Interpreta Leylei a devenit de curând mamă. Tuba Ünsal s-a căsătorit cu iubitul ei, Murat Pilevneli, în septembrie 2010 şi a născut-o pe micuţa Sare trei luni mai târziu, la Los Angeles.

Înainte de a ajunge în România, telenovela „Promisiunea” a mai fost difuzată în Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan şi în ţările din Orientul Mijlociu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton