Homepage  / Știri

„Snow White and the Huntsman” va fi o trilogie

„Snow White and the Huntsman” va fi o trilogie

de Redactia Tvmania

Hollywood-ul pregăteşte acum două proiecte despre Albă ca Zăpada, iar unul dintre ele va deveni o trilogie de filme, scrie insidemovies.ew.com.

Este vorba despre „Snow White and the Huntsman” (2012 cu Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi Charlize Theron), despre care producătorul Joe Roth a declarat că va fi primul într-o serie de filme.

Filmările vor începe în august, în timp ce rivalii care produc „The Brothers Grimm: Snow White” (2012, cu Julia Roberts, Lily Collins – fiica lui Phil Collins şi Armie Hammer, din „Reţeaua de socializare”) sunt deja pe platourile de filmare.

Cele două proiecte vor debuta la două luni distanţă, anul viitor, iar Roth speră că publicul va fi mai interesat de proiectul său, al doilea lansat.

„Păstrăm povestea de bază. Vânătorul va fi un mercenar, care prinde fetele ce fug din regat din cauza reginei”, a explicat Roth despre „Snow White and the Huntsman”. Cât despre Albă ca Zăpada, aceasta va fi o prinţesă care scapă de la palat şi devine o expertă a supravieţuirii în pădure.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton