Homepage  / Articole

„Vocea României” începe diseară la Pro TV

„Vocea României” începe diseară la Pro TV

de Redactia Tvmania

„Vocea României” le oferă telespectatorilor Pro TV o experiență muzicală completă: patru antrenori extraordinari, voci de excepție, muzică live și un show cum nu s-a mai văzut. Toate acestea vor putea fi văzute diseară, de la ora 20.15, la Pro TV.

Etapele show-ului „Vocea Romaniei”

„Vocea României” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absolută. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas în descoperirea acelei voci extraordinare, capabile să cucereasca o țară întreagă.

În prima fază, cea a „audițiilor pe nevăzute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să își formeze o echipă, iar alegerea se face exclusiv în funcție de vocea lor. Cei patru stau întorși cu spatele la scenă, iar atunci când își doresc pe cineva în echipa lor nu trebuie decât să apese butonul „Eu te vreau”. Dacă se întorc cel puțin doi antrenori, mingea este în terenul concurentului, pentru că el trebuie să aleagă cu cine vrea să mearga mai departe.

După formarea echipelor va urma etapa confruntărilor, unde fiecare antrenor va stabili duete între oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea și un consilier (din lumea muzicii) care îi va ajuta în luarea deciziilor.  Această faza este eliminatorie, iar în final fiecare antrenor va ajunge în semifinale cu câte 5 concurenți.

Etapele finale, semifinalele și finala vor fi difuzate în direct, iar publicul va avea și el un cuvânt de spus.

Premiul este de 100.000 de euro

Câștigătorul show-ului „Vocea României” va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro și va avea ocazia să lanseze un album sub labelul Universal. La rândul lor, finaliștii clasați pe următoarele trei locuri vor fi și ei sustinuți în lansarea câte unui single.

Antrenorii de la „Vocea României”

La „Vocea României” nu există jurați, ci antrenori. Cei patru, Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu vor deveni adevărați mentori. Fiecare dintre ei a fost cucerit de acest format și așteaptă ca și telespectatorii să vadă ce lucruri neașteptate s-au întâmplat pe acea scenă.

Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului

Prezentatorul emisiunii „Vocea României” de la Pro TV este nimeni altul decât tonicul Pavel Bartoș. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurenții ce urmează să intre în scena, de a le afla povestea și a sta de vorba cu susținătorii aflați în culise.

Pavel este deja obișnuit cu românii talentati, iar acum îi va arăta telespectatorilor Pro TV și pe cei care doresc să fie desemnati „Vocea României”.

Culisele show-ului

Pe scena de la „Vocea României” vor urca voci puternice, cu experiență, voci cu un timbru deosebit, si nu în ultimul rând voci care reușesc să transmită emoție. Concurenții, marea lor majoritate, sunt obisnuiți deja cu lumina reflectoarelor. Printre aceștia, telespectatorii îi vor recunoaște pe Daniel Lazăr, fost membru al trupei Etno, pe Lucia Dumitrescu, Marian Vasilescu, fost concurent la „Românii au talent” sau Daniel Istrati, moldoveanul care face ravagii în Chișinău cu hit-urile sale.

Band-ul show-ului

Telespectatorii Pro TV vor avea parte nu doar de foarte multe surprize, ci și de muzica bună. Fiecare dintre concurenți este acompaniat de o trupă live, condusă de George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori și muzicieni din România. Nucleul de bază al band-ului  este format din George Natsis (clape), Nicu Patoi (chitara), Vlad Popescu (tobe), Adrian Flautistu (bas). Acestei formule i se vor adăuga noi instrumentiști pe parcursul fiecărei etape.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton