Homepage  / Articole

„X Factor” va avea o singură ediţie, sâmbăta

„X Factor” va avea o singură ediţie, sâmbăta

de Redactia Tvmania

Antena 1 a anunţat că, începând din 24 septembrie, cele două ediţii de weekend ale „X Factor”, show-ul toamnei la postul din Intact, se vor contopi într-una singură, difuzată sâmbăta, a cărei durată va depăşi două ore. Emisiunea va rămâne programată la ora 20.20, la fel ca în weekendul trecut, în care a şi debutat. Departamentul de comunicare al postului a pus decizia pe seama „fanilor X Factor, care şi-au exprimat dorinţa de a avea un show mai lung, iar Antena 1 le va oferi de la următoarea ediţie peste două ore de emisie”.

„X Factor” a fost cel mai promovat show al anului de la Antena 1, fiind o adaptare după un celebru format internaţional de talente, însă debutul său a fost sub aşteptări, din punct de vedere al audienţelor.

Bătut de Jason Statham

Emisiunea prezentată de Răzvan Simion şi Dani Oţil şi jurizată de Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sână a înregistrat o audienţă medie de 652.000 de telespectatori din mediul urban, la debutul de sâmbăta trecută, cu doar 70 de mii mai mult decât Pro TV, care a programat un film cu John Travolta în acelaşi interval.

La ediţia de duminică, media de 560 de mii de telespectatori din mediul urban a “X Factor” a fost sub cea a liderului Pro TV, care a înregistrat o medie de 800 de mii de orăşeni, tot cu un film – “Curierul”, cu Jason Statham.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton