Homepage  / Vedete / Vedete străine

10 actori celebri care au avut apariții episodice în „Prietenii tăi”/ „Friends”

10 actori celebri care au avut apariții episodice în „Prietenii tăi”/ „Friends”

de Redactia Tvmania

Au trecut 17 ani de când „Preietenii tăi” s-a terminat (în 2004) și 27 de ani de când s-a lansat, dar serialul continuă să fie la fel de iubit. Pe lângă cei șase protagoniști, de-a lungul anilor o mulţime de actori acum celebri au avut apariții episodice. Pe câţi dintre ei îi mai ştiţi?

 

HUGH LAURIE (1998, ep. 24 din sezonul 4)

Rachel (Jennifer Aniston) stă, într-un avion, lângă un britanic (Laurie) pe care îl enervează povestindu-i cu lux de amănunte că vrea să împiedice nunta lui Ross (David Schwimmer), spunându-i că îl iubeşte.

KRISTIN DAVIS (2000, ep. 7 din sezonul 7)

Erin (Davis) se cuplează cu Joey (Matt LeBlanc) şi cei doi chiar se înţeleg bine… până când Joey vrea să scape de ea şi le convinge pe Rachel (Jennifer Aniston) şi Phoebe (Lisa Kudrow) să îl despartă ele de ea. Doar că fetelor le place de Erin…

DAKOTA FANNING (2004, ep. 14 din sezonul 10) 

Monica (Courteney Cox)şi Chandler (Matthew Perry) au pus ochii pe o casă, vor să se mute, şi fetiţa de 8 ani a cuplului care locuieşte acolo (Dakota) îl lămureşte pe Joey (Matt LeBlanc) că mutarea e o idee bună. 

ELLEN POMPEO (2004, ep. 11 din sezonul 10)

Missy (Pompeo) i-a cunoscut pe Ross (David Schwimmer) şi Chandler (Matthew Perry) în facultate, când băieţii au făcut un pact să nu se cupleze niciunul cu ea, pentru a nu-şi strica prietenia. Evident, Chandler nu s-a ţinut de cuvânt.

REESE WITHERSPOON (2000, ep. 13 şi 14 din sezonul 6)

Blonda a jucat-o pe una dintre surorile lui Rachel (Jennifer Aniston), Jill (cealaltă soră, Amy, a fost interpretată de Christina Applegate), care încearcă să formeze un cuplu tocmai cu Ross (David Schwimmer).

GEORGE CLOONEY ŞI NOAH WYLE (1995, ep. 17 din sezonul 1)

Colegi în „Spitalul de urgenţă”, Clooney şi Wyle au jucat rol de doctori atrăgători în acelaşi episod, în care personajele lor se cuplau cu Rachel (Jennifer Aniston) şi Monica (Courteney Cox), care îşi schimbau identităţile.

BRAD PITT (2001, ep. 9 din sezonul 8)

De Ziua Recunoştinţei, Will (Pitt), coleg de liceu cu Ross (David Schwimmer), Monica (Courteney Cox) şi Rachel (Jennifer Aniston), vine la masă şi dezvăluie că nu o suporta deloc pe cea din urmă.

BILLY CRYSTAL ȘI ROBIN WILLIAMS (1997, ep. 24 din sezonul 3)

Comicii sunt doi clienţi băgăcioşi ai localului „Central Perk” unde îşi fac veacul protagoniştii. Williams i se plânge lui Crystal că-l înşală nevasta, atrăgând atenţia grupului, iar cel din urmă admite că el e amantul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton