Homepage  / Vedete străine

10 actori celebri care s-au îmbolnăvit, rănit sau aproape au murit în timpul filmărilor

10 actori celebri care s-au îmbolnăvit, rănit sau aproape au murit în timpul filmărilor

de Roxana Mirea,

Cine a spus că profesia de actor nu poate fi periculoasă? Există mai mulți actori care s-au îmbolnăvit, s-au rănit sau aproape au murit în timp ce filmau pentru proiectele lor. Iată o listă cu 10 actori celebri care s-au aflat în astfel de situații tragice.

Actori celebri care au fost în pericol la filmări

[toc]

1. Carey Mulligan

În timp ce filma „Promising Young Woman”, Carey Mulligan aproape că s-a sufocat în timp ce filma scena morții personajului ei. Colegul ei de platou, Chris Lowell, a declarat: „Îmi amintesc că Emerald [Fennell, regizorul] a venit la noi și a spus: ‘Am auzit că durează două minute ca cineva să moară prin asfixiere, așa că vom filma timp de două minute și voi striga la fiecare 30 de secunde, astfel încât Carey să știe când să moară’”.

În timpul unei duble, Chris a așezat perna atât de strâns pe fața lui Carey încât aceasta nu mai putea să respire. El a explicat că nu și-a dat seama la început, dar odată ce Carrie i-a dat un semnal, s-a oprit. El a spus: „Ea s-a așezat și a dat perna jos și lacrimile i-au explodat din ochi. Știa că este în siguranță și că este bine, dar a fost, de asemenea, terifiant pentru că trăia acel moment.”

Îmi amintesc că toată lumea a luat-o razna, iar Emerald [a ieșit] și s-a asigurat că toată lumea este bine și m-a întrebat: „Putem să mai facem o singură dublă?’, iar eu am spus: „Categoric nu, asta e tot’. Nu puteam să ucid rolul principal din acest film”, a spus el.

2. Tom Hanks

În timp ce filma „Naufragiatul” / „Cast Away”, Tom Hanks a refuzat să facă baie, ceea ce aproape l-a ucis, după ce a contractat o infecție cu stafilococi de la o rană pe picior, potrivit buzzfeed.com.

[Cast Away] m-a băgat în spital. Am stat acolo timp de trei zile cu ceva care, credeți sau nu, aproape că m-a omorât”, a dezvăluit el. „Am făcut o infecție de la o tăietură, iar aceasta își croia drum prin piciorul meu. Nu știam asta; credeam doar că am o rană. M-am dus la doctor, care s-a uitat o clipă și mi-a spus: ‘Trebuie să te internez în spital pentru că trebuie să scoatem această infecție din tine înainte să îți otrăvească sângele și să mori.’”

3. Brendan Fraser

Brendan Fraser a leșinat după ce era cât pe ce să se spânzure în timp ce filma pentru „The Mummy” pentru că voia ca scena să arate cât mai realist posibil.

„Îmi amintesc că a apărut camera de filmat și m-am gândit: „O să fac să arate foarte bine”, așa că am respirat adânc și m-am blocat”, a spus el. „Apoi mi-am dat seama că mă aflam în vârful picioarelor, iar frânghia urca și nu aveam unde să mă duc. Apoi totul în jur amuțise.”

Și-a revenit când coordonatorul cascadorilor din film stătea deasupra lui și încerca să-l trezească. „Îmi dădea palme peste față, spunând: ‘Brendan! Brendan! Trezește-te! Trezește-te! Trezește-te!’ Și am făcut-o, iar el zice: ‘Hei. Felicitări. Tocmai te-ai alăturat clubului cu Mel Gibson. Și el a fost înecat în Braveheart’”.

4. Jackie Chan

De-a lungul carierei sale, Jackie Chan și-a rupt aproape toate oasele, dar în timp ce filma „Armor of God”, o cascadorie l-a lăsat cu o „gaură” în cap.

El a explicat că acea cascadorie presupunea să sară printr-un copac, dar crengile s-au rupt. În încercarea de a se salva, Jackie s-a agățat de alte crengi, dar și acestea s-au rupt. A sfârșit prin a cădea la pământ și și-a spart craniul, tot corpul i-a amorțit, iar din ureche îi ieșea sânge. Apoi, a fost dus de urgență în sala de operație. Datorită carierei sale de cascador, Jackie a spus că știa cum să cadă în modul „corect” – dacă nu ar fi făcut-o, ar fi murit.

5. Charlize Theron

Charlize Theron a fost „la un pas distanță de a rămâne complet paralizată pentru tot restul vieții” după ce a filmat o cascadorie pentru filmul „Aeon Flux”. Ea a spus că atunci când s-a întâmplat „accidentul ciudat”, a căzut și a aterizat pe gât, ceea ce i-a provocat ani de zile leziuni nervoase, dureri și spasme.

6. Kate Winslet

În timp ce filma pentru „Titanic”, Kate Winslet aproape că s-a înecat când costumul ei s-a prins într-o piesă de decor subacvatică.

A trebuit să mă strecor afară din haină ca să mă eliberez”, își amintește ea. „Nu mai aveam aer. Am crezut că voi exploda. Și [regizorul James Cameron] a spus: „Bine, să o luăm de la capăt”. Asta a fost atitudinea lui. Nu am vrut să fiu o fricoasă, așa că nu m-am plâns.”

7. George Clooney

George Clooney a căzut și s-a lovit la cap în timp ce filma pentru „Syriana”. El a sfârșit prin a-și rupe sacul dural, învelișul care reține lichidul cefalorahidian, și a rămas cu dureri atroce. George a explicat că durerea era atât de insuportabilă încât a luat în considerare chiar și posibilitatea de a-și pune capăt zilelor. „Am ajuns într-un punct în care m-am gândit: ‘Nu pot exista așa. Nu pot trăi cu adevărat’”, a spus el. „Stăteam întins pe un pat de spital cu o perfuzie în braț, incapabil să mă mișc, aveam aceste dureri de cap în care te simți ca și cum ai avea un atac cerebral și, pentru o scurtă perioadă de trei săptămâni, am început să mă gândesc: ‘S-ar putea să trebuiască să fac ceva drastic în legătură cu asta.’”

El a adăugat: „Începi să te gândești la faptul că nu vrei să lași un dezastru, așa că mergi în garaj, urci în mașină, pornești motorul. Pare cel mai frumos mod de a face acest lucru, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge acolo. Vedeți, eram într-un moment în care încercam să-mi dau seama cum să supraviețuiesc.”

8. Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a făcut pancreatită și a fost internat în spital de două ori, în timp ce se pregătea să joace rolul lui Steve Jobs în „Jobs”.

Steve Jobs era cunoscut ca fiind un „fructarian” și avea o dietă bazată în principal pe fructe, pe care Ashton a încercat să o reproducă. Soția sa, Mila Kunis, a explicat: „Era atât de prost. El… a mâncat doar struguri la un moment dat… am ajuns de două ori la spital. Cu pancreatită! A fost foarte prost!”

9. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez era să cadă de pe o stâncă în timpul filmărilor pentru „Shotgun Wedding”, iar colegul ei de platou, Josh Duhamel, a salvat-o.

Într-una dintre scene, rochia ei trebuia să se prindă de o mașină care se prăbușește de pe stâncă. În timp ce filma, ea și-a dat seama că rochia ei chiar s-a prins – ea s-a agățat atunci de Josh, care a tras-o înapoi în siguranță.

10. Gary Oldman

Gary Oldman s-a intoxicat cu nicotină după ce a fumat trabucurile preferate ale lui Winston Churchill în valoare de 20.000 de dolari pentru „Darkest Hour”.

El a declarat pentru Hollywood Reporter: „M-am intoxicat grav cu nicotină. Aveai un trabuc care era pe trei sferturi fumat și îl aprindeai, iar apoi, în decursul a două duble, se stingea, iar apoi cel care se ocupa cu recuzita îmi refăcea plinul cu un nou trabuc – făceam asta timp de 10 sau 12 duble.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton