Homepage  / Vedete străine

10 actori turci celebri, care au seriale noi toamna aceasta

10 actori turci celebri, care au seriale noi toamna aceasta

de Ruxandra Dinca,

Povești de iubire, mafioți sau femei trădate, plus adaptări după „Clanul Soprano” și „New Amsterdam”, turcii au de unde să aleagă! Sezonul de toamnă 2022 aduce în Turcia o mulțime de seriale în premieră, cu fețe foarte cunoscute: Sila Turkoglu, Alp Navruz, Alina Boz și chiar Vahide Perçin.

1. Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol

Actorul pe care l-am văzut cel mai recent în „Mă numesc Züleyha” (dar și la Netflix, în serialul „În linie dreaptă”), va începe luna viitoare filmările la un serial cu mafioți. „Aile”, „Familia” în traducere, va debuta în noiembrie la postul turcesc Show TV și este o versiune locală a celebrului serial „Clanul Soprano”. Deși sunt în continuare multe necunoscute legate de serial, numele lui Özge Özpirinççi („Femeie în înfruntarea destinului”) e luat în considerare ca parteneră a lui Ibrahim Celikkol.

2. Demet Özdemir

Frumoasa din „Prizoniera destinului” a făcut recent o nuntă ca-n povești, dar nu a stat decât câteva zile în vacanță, pentru că e foarte ocupată. Pe 14 septembrie s-a lansat la Disney Plus Turcia cel mai recent serial al său, „Dünyayla Benim Aramda”, o poveste de dragoste despre o femeie care decide să testeze cât de mult o iubește partenerul său, un actor celebru (rol interpretat de Bugra Gülsoy).

Potrivit presei locale, Demet va filma curând sezonul 2 al serialului de la Disney+ Turcia (din păcate, nu e disponibil și la noi) și nu are nici un proiect pentru televiziuni, doar pentru platformele online.

Iată trailerul de la „Dünyayla Benim Aramda”:

3. Alp Navruz

Actorului i s-ar fi oferit 30 de scenarii vara aceasta, pentru următorul lui proiect! Iar el a ales să joace în „Cennet’in Çocuklari”, în traducere „Copiii lui Cennet”, un serial care va fi difuzat toamna aceasta de televizunea națională din Turcia, TRT 1. Ecranizare a unui roman turcesc, serialul va avea în centru o femeie puternică, Cennet, care-și crește singură copiii. Alp Navruz va fi unul dintre copiii ei, iar partenera lui, actrița din rolul principal, va fi Irem Helvacioglu („Lacrimi la Marea Neagră”). Cât despre Cennet, femeia greu încercată de soartă, ea va fi jucată de Ayça Bingöl (o știm din „Trădarea”).

4. Alina Boz

Noul serial al frumoasei actrițe se numește „Bir Peri Masali” și are deja stabilită data premierei: va începe pe 21 septembrie la postul Fox Turcia. Alina Boz are rolul unei tinere obișnuite, care visează să se îmbogățească. Într-o zi, primește o sumă mare de bani și face totul pentru a fi primită în lumea bună. În serial joacă și Nazan Kesal, adică Sevda din „Mă numesc Züleyha”.

Iată mai jos și un trailer:

5. Nur Fettahoglu

Sezonul acesta, turcii mai fac o adaptare celebră: „Darmaduman” va fi versiunea turcească a serialului „Beverly Hills 90210”. În poveste, Nur Fettahoglu și Necip Memili („Legea familiei”) sunt părinții unor gemeni, băiat și fată (Mert Yazicioglu și Aslihan Malbora vor fi adică Brandon și Brenda în varianta turcească). Iar Dylan ar fi Aytaç Sasmaz. Serialul urmează să fie lansat în octombrie la Fox Turcia.

6. Özge Gürel

Și Özge Gürel, superba parteneră a lui Can Yaman din serialele „Dulce-amărui” și „Dl. Greșeală”, s-a măritat vara aceasta, dar e gata să revină la muncă! Noul serial al actriței se numește „Sipahi”, se va vedea la postul turcesc Show TV, iar filmările vor începe pe 3 octombrie. Povestea, inspirată de realitate, urmărește unul dintre cei mai buni agenți speciali turci, rol interpretat de Kaan Yildirim (el este de fapt personajul principal).

7. Caner Cindoruk

După succesul „Infidelul”, serial care s-a terminat în Turcia în luna mai, după două sezoane, actorul Caner Cindoruk e gata pentru un nou proiect. El va juca în „Mavi Sürgün”, serial produs de compania O3 Medya – responsabilă, printre altele, de „Fiica ambasadorului”. „Mavi Sürgün” va avea 26 de episoade și va fi difuzat întâi în America Latină, apoi va ajunge și în Turcia. Pe lângă Cindoruk, din distribuție mai fac parte Serkan Altunorak („Un alt sine”, Netflix) și Damla Sönmez („Legea familiei”).

8. Sila Turkoglu

Ieșită cu scandal în primăvară din serialul „Moștenirea” (difuzat la noi de Happy Channel), Sila Turkoglu și-a găsit repede alt proiect, serialul „Kizilcik Serbeti” („Șerbet de merișoare” ar fi în traducere). Filmările vor începe pe 20 septembrie, iar serialul va fi transmis de postul tv Show TV. Povestea amintește de „Romeo și Julieta”: doi tineri care provin din familii rivale se îndrăgostesc. Sila Turkoglu are rolul principal feminin, iar rolul principal masculin e interpretat de Dogukan Güngör.

9. Ulaș Tuna Astepe

După „Clanul Soprano” (vezi punctul 1) și „Beverly Hills 90210” (vezi punctul 5), turcii adaptează, tot pentru acest sezon de toamnă, și serialul „New Amsterdam” (primele două sezoane sunt disponibile la noi la Netflix). Rolul principal va fi interpretat de Ulaş Tuna Astepe („Lacrimi la Marea Neagră”).

În poveste, un doctor inimos este numit directorul unui spital important, felul său neconvențional de a conduce lucrurile provocând mirare (dar și multe miracole).

Versiunea turcească a serialului se numește „Hayat Bugün” și va fi difuzată de Show TV, iar filmările sunt în plină desfășurare.

10. Vahide Perçin

Îndrăgita actriță Vahide Perçin revine toamna aceasta pe micile ecrane din Turcia, cu primul ei serial de după uriașul succes „Mă numesc Züleyha” (a ieșit în serial în 2020, mult înainte de final). „Aldatmak”, în traducere „Trădarea”, este povestea unei femei judecător (Vahide Perçin), foarte respectată în viața profesională, care se comportă acasă ca și în sala de judecată. Însă intransigența nu o ajută într-o zi, când tot ce știa despre familia ei se dărâmă.

Filmările pentru serialul „Aldatmak” sunt în plină desfășurare, iar premiera e așteptată curând la postul turcesc ATV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton