Homepage  / Vedete străine

10 cupluri celebre care s-au căsătorit în secret

10 cupluri celebre care s-au căsătorit în secret
45

de Roxana Mirea,

Există multe celebrități care preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Chiar și atunci când au loc evenimente importante în viața lor, cum ar fi o nuntă, multe vedete preferă să păstreze tăcerea. Iată 10 cupluri celebre care s-au căsătorit în secret.

[toc]

Ariana Grande și Dalton Gomez

Publicația US Weekly a confirmat în mai 2021 că Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit într-o ceremonie „restrânsă şi intimă”, la casa artistei din Montecito, California, după ce s-au logodit în decembrie 2020.

Ceremonia a inclus mai puțin de 20 de persoane, a declarat reprezentantul Arianei, la acea vreme, adăugând: „A fost o ceremonie restrânsă şi intimă, cu mai puţin de 20 de persoane. Sufrageria era plină de fericire şi de dragoste. Ambele familii nu putea fi mai fericite”.

Nicolas Cage și Riko Shibata

Reprezentantul lui Nicolas Cage a confirmat că actorul s-a căsătorit cu Riko Shibata, având o nuntă „mică”, în Las Vegas, pe 16 februarie 2021, după aproximativ un an de relație. La eveniment a participat și fosta soție a lui Nicolas Cage, dar și fiul său, zvonul fiind confirmat pentru People de reprezentantul actorului:

După nuntă, cuplul a organizat o mică petrecere la care au participat fosta soție a lui Nicolas, Alice (cu care rămâne foarte bun prieten) și fiul lor Kal”. Actorul confirma pentru People că s-a însurat cu partenera sa, Riko Shibata

Este adevărat și suntem foarte fericiți!”, a declarat Nicolas Cage.

Data nunții a fost și ea aleasă de actor pentru a marca o zi specială în familia sa: „Data a fost aleasă pentru a onora ziua de naștere a răposatului tată al mirelui”, a mai precizat reprezentantul lui Cage. „Mireasa a purtat un kimono de mireasă realizat manual”.

Scarlett Johansson și Colin Jost

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în cadrul unei ceremonii private, la un an și jumătate după ce aceștia s-au logodit.Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim în octombrie 2022, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente.

Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă unde au participat familia și cei dragi lor, respectând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de nuntă este să ne ajute să facem diferența și să îi ajutăm pe  adulții vârstnici vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donația pentru a sărbători fericitul cuplu”, a scris organizația.

FILE PHOTO…Scarlett Johansson marries Colin JostIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 45

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și Edoardo Mapelli Mozzi, s-au căsătorit în iulie 2022, în cadrul unei ceremonii intime oficiate la Windsor. Doar 20 de persoane, adică familia apropiată a celor doi, au participat la evenimentul secret.

Prințesa Beatrice a purtat o rochie semnată de celebrul creator Norman Hartnell, designerul rochiilor de mireasă ale reginei Elisabeta a II-a și prințesei Margaret. Această rochie a fost împrumutată de la bunica ei, regina Elisabeta a II-a, care a purtat-o la începutul anilor ’60 la un dineu de stat organizat la Roma și în 1962, la premiera filmului „Lawrence al Arabiei”.

Printesa beatriceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 45

Ed Sheeran și Cherry Seaborn

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit în decembrie 2018, printr-o ceremonie secretă în Suffolk de care fanii au aflat abia în februarie anul următor – 6 luni mai târziu, Ed a confirmat și el mariajul prin… versurile cântecului „Remember The Name”: „Fiți atenți cum versurile din melodii te pot încurca / Soția mea poartă roșu, dar arată mai bine fără ruj.”

Într-un interviu, artistul a explicat că a compus melodia „înainte ca mine și Cherry să ne căsătorim. Știam că vom fi căsătoriți până la lansarea melodiei.”

Cherry Seaborn și Ed Sheeran se cunosc de mai bine de 12 ani, fiind și prieteni buni în liceu. Cei doi au și o fetiță împreună, pe Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

edsheeran-cherry-seabornIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 45

Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit prima dată într-o ceremonie surpriză la Las Vegas după premiile Billboard Music Awards din mai 2019. Evenimentul a fost atunci oficiat de un imitator al lui Elvis Presley la Chapel L’Amour din cadrul Little Little Wedding Chapel. Luna următoare, cuplul a avut o altă nuntă romantică în Franța. Potrivit informațiilor obținute de presa internațională, nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției.

O sursă confirmase anterior publicației People că cei doi își doreau o ceremonie tradițională în Europa, dar „trebuia să se căsătorească mai întâi în State pentru ca aceasta să fie legală”.

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017. Sophie Turner şi Joe Jonas s-au afişat pentru prima dată împreună în noiembrie 2016, când au fost văzuţi la un concert al trupei Kings Of Leon, în Olanda.  

sophie turer joe jonasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 45

Blake Lively și Ryan Reynolds

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Green Lantern” în 2010, însă flacăra iubirii nu s-a aprins imediat. După cum actorul a dezvăluit într-un interviu, amândoi erau cu alte persoane în acel moment. El era căsătorit cu Scarlett Johansson, în timp ce Blake era într-o relație cu Penn Badgley, colegul ei din „Gossip Girl”. Reynolds a spus că el și Blake Lively erau doar „prieteni”, până când s-au reîntâlnit și au început să iasă împreună.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză, ultra-privată, pe 9 septembrie 2012, la Boone Hill Plantation din Mount Pleasant, Carolina de Sud. În prezent, actorii se iubesc ca în prima zi și au trei fiice împreună: James Reynolds, Inez Reynolds și Betty Reynolds.

“The Adam Project” New York Premiere-NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 45

Zoe Kravitz și Karl Glusman

Vestea că Zoe Kravitz and Karl Glusman s-au căsăorit a apărut în mai, 2019. Cei doi s-au căsătorit în secret în Franța, iar Lenny Kravitz, Reese Witherspoon, Laura Dern şi Jason Momoa s-au numărat printre invitaţi.

Din nevericire, între Zoe Kravitz și Karl Glusman nu a existat un „fericiți până la adânci bătrâneți”. După un an și jumătate de căsătorie cei doi au decis să divorțeze. Divorțul a fost depus de Zoe Kravitz, chiar în ajunul Sărbătorilor de iarnă. În dosarul depus în instanță pe 23 decembrie 2019, actrița a solicitat divorțul.

People à la soirée amfAR au Cipriani’s Wall Street à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  30 / 45

Hilary Duff și Matthew Koma

Hilary Duff și Matthew Koma s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, în decembrie 2019, spunând „Da” în fața familiei și prietenilor apropiați. O sursă a descris pentru E! News ceremonia ca fiind frumoasă și intimă. „A avut loc chiar înaintea apusului în curtea din spate a locuinței cuplului din Beverly Hills.”

Actrița a mai fost anterior căsătorită cu fostul jucător de hochei Mike Comrie, tatăl primului ei copil, Luca, între anii 2010 și 2016. Hilary Duff și Matthew Koma au doi copii împreună: pe Banks Violet Bair, în vârstă de doi ani și pe Mae James Bair, în vârstă de un an.

Hilary Duff looks happy with her boyfriend in Studio CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  35 / 45

Heidi Klum și Tom Kaulitz

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au logodit în luna decembrie a anului 2018, iar potrivit mai multor surse, s-ar fi și căsătorit la scurt timp. Cei doi s-au căsătorit în secret în februarie 2019, iar apoi au decis să aibă și o ceremonie oficială.

Nunta a avut loc în Italia, iar Heidi Klum a purtat o rochie albă, fără bretele, cu numeroase straturi de tulle. Ceremonia și petrecerea au avut loc pe un yacht în Capri, vasul fiind decorat cu flori.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie a lui Heidi. Supermodelul de origine germană a avut o căsnicie de cinci ani cu stilistul Ric Pipino, după care a fost căsătorită și cu Seal, în perioada 2005-2014.

Heidi_Klum_Tom_Kaulitz_okIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  39 / 45

Sursa Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton