Homepage  / Vedete străine

10 cupluri de actori celebri care s-au cunoscut pe platourile de filmare

10 cupluri de actori celebri care s-au cunoscut pe platourile de filmare

de Roxana Mirea,

Necunoscute sunt căile dragostei. Relațiile dintre doi actori de pe micul ecran sunt un lucru, dar avem de-a face cu o poveste mult mai diferită, mult mai realistă, când actorii ajung să se îndrăgostească pe platourile de filmare. Uneori, actorii și actrițele nu pot să nu devină atașați unii de ceilalți în timp ce lucrează ore îndelungate în timpul filmărilor. Iată 10 cupluri de actori celebri care s-au cunoscut pe platourile de filmare.

1. Mila Kunis și Ashton Kutcher

Unul dintre cuplurile preferate de la Hollywood sunt Mila Kunis și Ashton Kutcher. Cele două vedete s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale sitcomului de succes „That ‘70s Show”, din 1998. Totuși, flacăra iubirii nu s-a aprins imediat deoarece Mila Kunis avea doar paisprezece ani și Ashton Kutcher avea douăzeci, la vremea respectivă.

Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au început relația în aprilie 2012 și s-au logodit în februarie 2014. Actrița a născut-o pe fiica lor, Wyatt Isabelle, în octombrie 2014. Apoi, cei doi s-au căsătorit în iulie 2015, iar mai târziu, în noiembrie 2016, s-a născut și fiul lor, Dimitri Portwood Kutcher.

2. Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman este căsătorită de nouă ani cu dansatorul Benjamin Millepied. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thriller-ului psihologic „Black Swan”, în 2009, unde actrița a fost protagonista, iar Benjamin Millepied, coregraful. În 2011, pentru acest rol, ea a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire, iar, la un moment dat, Natalie Portman l-a descris pe Benjamin ca fiind „iubirea” ei și a spus că i-a oferit „cel mai important rol din viața ei”, acela de a fi mamă. Natalie Portman și Benjamin Millepied au doi copii, pe Amalia și pe Aleph.

3. Sarah Shahi și Adam Demos

Sarah Shahi și Adam Demos s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare de la „Sex/Life”. După ce filmările s-au încheiat, cei doi și-au continuat povestea de dragoste în viața reală. Chimia dintre Sarah Shahi și Adam Demos de pe platourile de filmare a fost palpabilă. Totuși, cine s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge să formeze un cuplu și în viața reală?

Sarah Shahi a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că din momentul în care l-a întâlnit pe Adam, în cabina de machiaj, a simțit că își dorește ceva mai mult. Ea tocmai finalizase divorțul de actorul Steve Howey, după 11 ani de căsnicie. Cei doi actori sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind și postările lor din mediul online.

4. Ryan Reynolds și Blake Lively – Cupluri de actori celebri

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt un alt cuplu preferat de la Hollywood. Cei doi sunt cunoscuți pentru atitudinea lor jucăușă, tachinările din mediul online și flirtul continuu, chiar dacă sunt căsătoriți de ani de zile. Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Green Lantern” în 2010, însă flacăra iubirii nu s-a aprins imediat.

După cum actorul a dezvăluit într-un interviu, amândoi erau cu alte persoane în acel moment. El era căsătorit cu Scarlett Johansson, în timp ce Blake era într-o relație cu Penn Badgley, colegul ei din „Gossip Girl”. Reynolds a spus că el și Blake Lively erau doar „prieteni”, până când s-au reîntâlnit și au început să iasă împreună.

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au căsătorit în anul 2012 și au trei copii împreună: James Reynolds, Inez Reynolds și Betty Reynolds.

5. Brad Pitt și Angelina Jolie

Dintre toate vedetele de la Hollywood, puține strălucesc la fel de puternic ca Brad Pitt și Angelina Jolie. Și puțini au o poveste de dragoste la fel de cunoscută ca a lor. Povestea lor s-ar putea întinde pe pagini întregi, dar o vom păstra simplă. Pitt și Jolie s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith”, în 2005.

La vremea respectivă, Brad Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston, dar imediat după divorț a început o relație cu Angelina Jolie. Celebra actriță a fost acuzată că a început relația cu Brad când încă el era căsătorit cu actrița din „Friends”. Jolie a declarat în mai multe rânduri că acest lucru nu este adevărat, dar a mai spus că „se simțea îndrăgostită” la filmări.

Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat logodna în aprilie 2012, după șapte ani petrecuți împreună și s-au căsătorit pe 23 august 2014. După 12 ani de relație, cei doi au decis să se despartă. Brad și Angelina au șase copii împreună: Shiloh, Vivienne, Maddox, Knox Leon, Zahara și Pax Thien.

6. Rose Leslie și Kit Harington

„Game of Thrones” a venit cu dragoni, bătălii, monștri și, aparent, dragoste în culise. Kit Harington și Rose Leslie s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului HBO. Relația lor a început în anul 2011. Nimeni nu știa că cei doi formează un cuplu, asta până când paparazzii i-au surprins împreună și i-au fotografiat în timp ce se țineau de mână.

În „Game of Thrones”, Rose Leslie a interpretat-o pe Ygritte, o femeie din Free Folk, în timp ce Kit Harington l-a interpretat pe Jon Snow. Relația lor a evoluat frumos și s-au căsătorit la un castel, în anul 2018. Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți la sfârșitul iernii anului 2021. Cei doi au împreună un băiat.

7. Will Smith și Jada Pinkett Smith

Puneți-vă centurile de siguranță, pentru că aceasta este o călătorie sălbatică, deși are un final foarte fericit. Will Smith și Jada Pinkett Smith sunt unul dintre cele mai longevive și amuzante cupluri de la Hollywood, dar începutul nu a fost perfect.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „The Fresh Prince of Bel-Air” / „Prințul din Bel Air”, în anul 1994. Cu toate acestea, Jada nu a primit rolul pentru că era prea scundă (rolul i-a revenit Niei Long). Deși a existat o chimie între ei, Will Smith a început să se întâlnească cu Sheree Zampino, s-au căsătorit și au și un copil împreună. Totuși, mariajul lor s-a destrămat la puțin timp după căsătorie. Relația dintre Will Smith și Jada Pinkett Smith a început în 1995 și au doi copii împreună.

8. Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Cupluri de actori celebri. Filmările pentru „The Last Song” au început în 2009, iar un alt lucru important a mai început în acel an: relația dintre cântăreața Miley Cyrus și actorul Liam Hemsworth. Relația lor a traversat mai multe suișuri și coborâșuri. După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, Miley Cyrus a spus că Liam Hemsworth a devenit „cel mai bun prieten al ei… din lume”.

După câteva luni după ce au început relația, Liam Hemsworth a anunțat în vara lui 2010 că el și artista s-au despărțit. Apoi, aceștia s-au împăcat la sfârșitul lunii martie a anului 2011, pentru a se despărți din nou în 2013. După care, în ianuarie 2016, Miley și Liam s-au împăcat și în decembrie, 2018, s-au căsătorit, într-o ceremonie restrânsă, intimă, în Tennessee, locul de naștere al artistei.

La doar 8 luni distanță aceștia își anunțau divorțul.

9. Tom Hanks și Rita Wilson

Tom Hanks și Rita Wilson s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Bosom Buddies”, în anul 1984. Rita a apărut într-un episod. Atunci când s-au întâlnit, Tom Hanks era căsătorit cu prima sa soție, Samantha Lewes  

Ulterior, Tom Hanks a declarat pentru GQ: „Eu și Rita ne-am uitat unul la celălalt și… kaboing! — asta a fost tot. Am întrebat-o pe Rita dacă a fost un lucru real pentru ea și pur și simplu nu a putut fi negat.” Tom și prima lui soție au divorțat, iar actorul s-a căsătorit cu Rita Wilson în anul 1988 și au doi copii împreună.

10. Emma Stone și Andrew Garfield – Cupluri de actori celebri

„The Amazing Spider-Man” a intrat în cinematografe în 2010 și a adus cu sine mai mult decât scene cu supereroi pline de acțiune. Două dintre vedetele filmului, Andrew Garfield și Emma Stone, s-au întâlnit pe platourile de filmare și au început o relație anul următor.

Deși cei doi s-au despărțit în 2015, nu au existat resentimente. Se pare că s-au despărțit din cauza programelor lor încărcate, dar, așa cum a spus la un moment dat un apropiat de-ai lor pentru Cheat Sheet, încă își mai poartă „o dragoste imensă” unul celuilalt. Emma Stone și Andrew Garfield sunt încă prieteni, așa că totul este bine când se termină cu bine. Acum, actrița este căsătorită cu Dave McCary și au și un copil împrună.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton