Homepage  / Filme Online / HBO

10 filme de acțiune pe care să nu le ratezi pe HBO Max

10 filme de acțiune pe care să nu le ratezi pe HBO  Max

de Andra Stana,

Filmele de acțiune sunt unele dintre cele mai urmărite producții cinematografice din lume. Din totalul de 800 de pelicule de succes cu care se laudă HBO, am ales 10 producții pe care să le urmărești cu sufletul la gură.

10 filme de acțiune de pe HBO în care adrenalina atinge cote maxime

[toc]

Cavalerul negru / The Dark Knight (2008)

Christian Bale și regizorul Christopher Nolan se reunesc în continuare blockbuster-ului „Batman-Începuturi”. De data asta, în filmul de acțiune de pe HBO GO, Heath Ledger se alătură distribuției în rolul lui Joker. Aaron Eckhart îl interpretează pe Harvey Dent într-o nouă aventură a Cavalerului Negru. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon (Gary Oldman) și al noului procuror Harvey Dent, Batman vrea să distrugă crima organizată din Gotham City. Cei trei se bucură de succes la început, dar în scurt timp, devin prada unei minți criminale cunoscute drept Joker. Acesta provoacă anarhie în Gotham. Mai mult, îl împinge pe Batman să treacă granița dintre a fi erou și a fi justițiar.

Mortal Kombat (2021)

Pe lista de filme de acțiune de pe HBO GO se află și „Mortal Kombat”. Cole Young, un luptător MMA, nu-și cunoaște moștenirea. El nu știe de ce împăratul Shang Tsung din Outworld și-a trimis cel mai bun războinic, pe Sub-Zero, să-l vâneze. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Cole pleacă să o caute pe Sonya Blade la îndemnul lui Jax, un maior din forțele speciale care are același semn ciudat cu un dragon cu care s-a născut Cole. În scurt timp, ajunge la templul Lordului Raiden, un zeu bătrân și apărătorul Pământului. Acesta le oferă refugiu celor care au însemnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și cu mercenarul Kano. El se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva inamicilor din Outworld într-o luptă cu mize mari pentru univers.

Jack Ryan: Agentul din umbră / Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

Această poveste originală îl are în centru pe tânărul Jack (Chris Pine) în timp ce acesta descoperă un complot financiar. Filmul de acțiune de pe HBO GO îl urmărește de la momentul 11 septembrie 2001, în timp ce-și execută turul în Afghanistan, care l-a traumatizat pe viață. Apoi, când se angajează la unitatea financiară din cadrul CIA unde devine analist și protejatul lui Harper (Kevin Costner). Când Ryan crede că a descoperit un complot al rușilor de a distruge economia Statelor Unite, trece de la a fi un analist la a deveni un spion și trebuie să se lupte să-și salveze viața și să-i apere pe mulți alții. Între timp, încearcă să protejeze cel mai important lucru pentru el, relația lui cu logodnica sa, Cathy (Keira Knightley).

Kong: Insula craniilor / Kong: Skull Island (2017)

Producătorii filmului „Godzilla” recreează originile unuia dintre cele mai puternice mituri din toate timpurile. Această aventură originală spune povestea unei echipe de oameni de știință, soldați și aventurieri care pleacă să exploreze o insulă mitică din Pacific, pe cât de frumoasă pe atât de periculoasă. Despărțiți de tot ceea ce știu, ei se aventurează pe teritoriul marelui Kong. Ei declanșează cea mai mare bătălie dintre om și natură. Pe măsură ce misiunea lor de descoperire devine una de supraviețuire, ei trebuie să lupte ca să scape din acest loc. Din distribuția filmului de acțiune de la HBO GO fac parte Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman și John C. Reilly.

13 ore: soldații secreți din Benghazi / 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)

Regizat de Michael Bay, filmul oferă fascinanta poveste adevărată a unui grup de șase foști soldați care au avut de întrecut obstacole imense atunci când teroriștii au atacat o bază diplomatică americană pe 11 septembrie 2012. Când nimic nu a mers conform planului, șase bărbați au avut curajul să facă ceea ce a fost nevoie. Producția este bazată pe cartea „13 Hours: The Inside Account of What Really Happened in Benghazi”. Aceasta a fost scrisă de Mitchell Zuckoff și de membrii echipei de securitate.

Logan (2017)

Pe lista de filme de acțiune de pe HBO GO se află și „Logan”. Hugh Jackman e din nou Wolverine în această poveste dură, dramatică despre sacrificiu și salvare. Un Logan izolat, deznădăjduit, își pierde zilele bând și ascunzându-se într-o zonă îndepărtată de la granița mexicană. Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban și Profesorul X a cărui minte e atacată de crize care se înrăutățesc. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de moștenirea sa iau sfârșit brusc atunci când o femeie misterioasă apare și îl roagă pe Logan să aibă grijă de o tânără extraordinară. În scurt timp, se vor produce încleștări deoarece Logan trebuie să se confrunte cu forțe întunecate și cu un ticălos din propriul trecut într-o misiune pe viață și pe moarte, una care îl va direcționa pe luptătorul uitat de vreme către un drum spre împlinirea destinului său.

Aquaman (2018)

Filmul de pe HBO GO este o producție Warner Bros. Pictures plină de aventură și acțiune, cu Jason Momoa în rolul principal, care ne prezintă minunata și uluitoarea lume a mărilor și oceanelor. Arthur Curry descoperă cine este cu adevărat, adică moștenitorul de drept al regatului subacvatic Atlantis, și pornește în călătoria vieții lui, una care nu numai că-l va obliga să-și accepte identitatea, dar și să descopere dacă este demn de rolul pe care trebuie să și-l asume.

Watchmen (2009)

Acțiunea acestei producții, o aventură complexă plină de mister, are loc în 1985 într-o societate americană dintr-un univers paralel unde supereroii costumați există și ceasul apocalipsei, care înregistrează tensiunile Americii cu Uniunea Sovietică, e în permanență setat la 23:55. Când unul dintre foștii săi colegi e ucis, justițiarul mascat Rorschach începe propria investigație și descoperă un complot de ucidere și discreditare a tuturor supereroilor. În timp ce se reîntâlnește cu fosta lui legiune de luptă împotriva infractorilor, un grup de supereroi pensionați dintre care doar unul are puteri adevărate, Rorschach dă peste o conspirație înfiorătoare cu legături în trecutul lor și consecințe catastrofice pentru viitor. Misiunea lor e să protejeze omenirea, dar cine îi veghează pe ei?

Lunetistul american / American Sniper (2014)

Chris Kyle este trimis în Irak cu o singură misiune: să-și protejeze camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale salvează multe vieți și, pe măsură ce apar din ce în ce mai multe povești despre curajul lui, primește porecla „Legenda”. Cu toate acestea, când povestea lui trece de liniile inamicilor, este transformat în țintă pentru insurgenți și se pune un preț pe capul lui. Chris se confruntă cu un alt tip de bătălie acasă: încearcă din greu să fie un soț și tată bun pentru familia sa. În ciuda pericolului și a dorului de casă, Chris duce la bun sfârșit patru misiuni în Irak și respectă crezul SEAL: niciun camarad nu este lăsat în urmă. Dar, când se întoarce la soția lui, Taya Kyle (Sienna Miller), și la copii, Chris își dă seama că nu poate lăsa în urmă traumele războiului.

Tigru și dragon / Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

Antonio Sabato, Jr. e Harry Gordini, un fost pușcaș marin aflat în vacanță în Italia cu Filmul lui Ang Lee este o poveste de dragoste, dar și o poveste a trădării și dorinței de putere. Yun-Fat Chow joacă rolul legendarului maestru luptător Li Mu Bai, care îi predă sabia lui magică, Green Destiny, iubitei lui, Yu Shu Lien, să i-o dea guvernatorului local. Dar când sabia de jad este furată, bănuielile pică pe Jade Fox, un fugar notoriu care l-a ucis pe maestrul lui Li și, în secret, este companionul fiicei supuse a guvernatorului, Jen Yu. Influențată de Jade, Jen refuză o căsătorie aranjată și devine o luptătoare mascată. De vreme ce recuperarea sabiei presupune sfidarea gravitației în luptele de artă marțială și tablouri suprarealiste ale Chinei antice, tema dragostei veșnice și încercarea înfrângerii răului schimbă iremediabil viețile lui Li și Yu și ale lui Jen și Lo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton