Homepage  / Filme Online / Prime Video

10 filme de Crăciun pentru copii pe care le găsești pe Amazon Prime

10 filme de Crăciun pentru copii pe care le găsești pe Amazon Prime

de Roxana Mirea,

Nu doar cei mari trebuie să se bucure de filmele de Crăciun, dar și cei mici. Perioada sărbătorilor de iarnă este una aparte și pentru copii, care-l așteaptă pe Moș Crăciun să le lase cadourile sub brad. De asemenea, momentele petrecute în familie sunt importante, așa că acum este momentul ideal în care toată familia se poate lăsa învăluită de spiritul sărbătorilor, în compania unui film de Crăciun deosebit. Iată 10 filme de Crăciun pentru copii, disponibile pe Amazon Prime.

[toc]

Stick Man (2015) – Filme de Crăciun pentru copii pe Amazon Prime

„Stick Man” este o animație de aproximativ 30 de minute, bazată pe cartea ilustrată pentru copii de Julia Donaldson și Axel Scheffler. Filmul spune povestea aventurii epice a unui tată fericit de-a lungul anotimpurilor. El va întâmpina tot felul de peripeții. Fuge de un câine jucăuș, este aruncat într-un râu, scapă din cuibul unei lebede și chiar ajunge în mijlocul unui incendiu. El este căsătorit cu Stick Lady Love și au trei copii împreună. Oare va reuși să se întoarcă în timp util la familia lui de Crăciun?

Singur acasă/Home alone (1990)

Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin (Macaulay Culkin) de 8 ani – părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa.

Crăciun pentru toţi căţeii / An All Dogs Christmas Carol (1998)

Trei cățeluși vor face tot ce le stă în putință să salveze Crăciunul de un spirit rău (Carface) care vrea să folosească câinii din toată lumea pentru a strica sărbătoarea. Lui Carface nu-i place Crăciunul. De fapt, el urăște această sărbătoare și împreună cu prietenii lui câini răi a elaborat un plan pentru a-l strica – pentru toată lumea! Dar atunci Charlie, Itchy și Sasha intervin și – cu o mică intervenție divină – elaborează un plan genial pentru a salva Crăciunul.

The Night Before Christmas (1994)

„The Night Before Christmas” spune povestea unui băiat orfan, pe nume Jeffrey, și a pisicii lui. Jeffrey reușește să își găsească un loc de muncă la o fabrică de jucării condusă de un bătrân morocănos. Jeffrey este hotărât să răspândească cât mai multă bucurie de Crăciun, așa că repară jucăriile aruncate și le livrează orfanilor din sat. Ce se va întâmpla atunci când proprietarul fabricii va afla de planul băiatului?

O poveste de Crăciun / A Christmas Carol (2009)

„O poveste de Crăciun” /  „A Christmas Carol” este un film de Crăciun regizat de Robert Zemeckis. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth. Filmul animat este o adaptare după „Poveste de Crăciun”, scrisă de Charles Dickens. Este povestea unui bătrân morocănos și zgârcit, Ebenezer Scrooge, pe care nimic nu pare să îl mai mulțumească. În noaptea de Ajun, este vizitat de stafia fostului său partener de afaceri, apoi de încă trei spirite. Acestea îi arată lui Scrooge cum poate răscumpăra suferința pe care le-a provocat-o celor din jurul sau.

Christmas Is Here Again (2007) – Filme de Crăciun pentru copii pe Amazon Prime

Când maleficul Krad fură sacul cu jucării al lui Moș Crăciun, el zdrobește spiritul sărbătorilor, iar copiii din lumea întreagă uită de Crăciun. Acum, o fată orfană și prietenii ei curajoși pornesc într-o aventură polară pentru a încerca să-l împiedice pe Krad să distrugă Crăciunul.

Operation Christmas List (2016) – Filme de Crăciun pentru copii pe Amazon Prime

Barney, în vârstă de 12 ani, plănuiește să pună mâna pe întregul stoc al celui mai căutat cadou de Crăciun, păpușa Crabby Mousie! Dar, după ce Barney și prietenii săi se strecoară în mall după ore, lucrurile nu merg exact așa cum au fost plănuite atunci când o bandă de hoți apare cu o idee similară.

The Dog Who Saved Christmas (2009)

Este un film de Crăciun american de comedie din 2009 regizat de Michael Feifer. „De pază de Crăciun – Un câine pus pe treabă” / „The Dog Who Saved Christmas” este despre Zeus, un fost caine politis K-9, care este adoptat de familia Bannister. El va avea parte de o misiune foarte importantă, fiind pus în situația de a opri doi spărgători să pătrundă în casa familiei.

A Country Christmas (2013)

Când Moș Crăciun își pierde puterile magice și rămâne blocat în hambarul lor, doi copii dintr-o mică comunitate de fermieri îl ajută să salveze Crăciunul înainte de a fi prea târziu.

The Christmas Dragon (2014)

Moș Crăciun este o amintire care se stinge, după ce Crăciunul nu a mai venit de câțiva ani. O tânără orfană primește un cristal magic de la un elf pe moarte, cu un avertisment că Nordul și-a pierdut magia și că ea este singura care poate salva Crăciunul. Drept urmare, un grup de copii orfani pleacă într-o călătorie pentru a restabili magia pierdută și a salva Crăciunul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton