Homepage  / Filme Online / HBO

Pe urmele criminalului, în 10 filme și seriale polițiste de pe HBO Max

Pe urmele criminalului, în 10 filme și seriale polițiste de pe HBO Max

de Andra Stana,

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, s-a lansat oficial în România pe 8 martie. Aceasta a înlocuit HBO GO. Iată o selecție de 10 seriale și filme în care accentul se pune pe căutarea criminalului.

HBO Max aduce seriale și filme noi, emblematice, de la Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals în același loc pentru prima dată, inclusiv filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe.

[toc] 

Filme și seriale polițiste, la HBO Max

True Detective

Serialul-dramă prezintă povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare în 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Mare of Easttown / Crima din Easttown

Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

https://www.youtube.com/watch?v=bm7RmpzCeyk

The Murders at Starved Rock/ Crimele din Starved Rock

Documentarul analizează moartea brutală a trei femei din 1960 și anii de dubii care l-au bântuit pe fiul procurorului din caz în timp ce bărbatul găsit vinovat caută să-și reabiliteze numele după 60 de ani în închisoare.

The Undoing / De la început

Serialul o prezintă pe Grace Fraser, o terapeută de succes, pe soțul ei și fiul lor. Peste noapte, un abis se deschide în viețile lor aparent perfecte: o moarte violentă și un lanț de revelații teribile.

The Little Things / Lucruri mărunte

Joe „Deke” Deacon (Denzel Washington), șeriful adjunct al ținutului Kern, e trimis la Los Angeles pentru ce ar fi trebuit să fie o adunare rapidă de probe. Însă este prins în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.

Cazul Wanninkhof

Dolores Vázquez, victima uneia dintre cele mai mari nedreptăți ale justiției din istoria recentă a Spaniei, își spune povestea despre uciderea lui Rocío Wanninkhof, fiica fostei ei partenere.

Landscapers / Misterul din grădină

Inspirat de fapte reale, miniseria spune povestea unui cuplu aparent obișnuit: Susan și Christopher Edwards, doi inadaptați care fug de realitate și se consideră eroi de la Hollywood, într-o poveste de dragoste pătată de un secret îngropat în grădină.

Just Mercy / Doar dreptate

Filmul îl prezintă pe tânărul avocat Bryan Stevenson și lupta lui istorică pentru dreptate. Unul din primele sale cazuri e al unui bărbat condamnat la moarte pentru uciderea unei tinere, în ciuda dovezilor care îi dovedesc nevinovăția.

Sharp Objects / Obiecte ascuțite

Jurnalista Camille Preaker se întoarce în micul ei oraș natal pentru a scrie despre uciderea a două tinere. În timp ce încearcă să rezolve un puzzle psihologic din trecutul ei, începe să se identifice prea mult cu tinerele victime.

Des

Dennis Nilsen a ucis numeroși băieți și tineri în apartamentul lui între 1978 și 1983 fără a fi prins. Apoi poliția a primit plângeri de la vecini care susțineau că au găsit fragmente de piele și os în canalizare.

Sursa foto: arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton