Homepage  / Vedete / Vedete străine

10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fernando Colunga

10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fernando Colunga

de Redactia Tvmania

Ziariştii de la revista mexicană „TV Notas” au alcătuit o listă cu 10 lucruri neştiute despre Fernando Colunga (49 de ani), actor pe care îl puteți vedea în prezent la Acasă, în telenovela „Pasiune și putere”.

Fernando, unul dintre cel mai bine cotaţi actori de telenovele din Mexic, şi-a ţinut mereu viaţa privată departe de presă, însă, chiar şi aşa, s-au aflat destule despre el. Actorul a debutat în actorie în 1989, ca dublură a lui Eduardo Yañez.

1. Se înţelege foarte bine cu părinţii săi, Fernando, de profesie inginer, şi Margarita, casnică. De altfel, actorul le-a cumpărat acestora o casă la Miami, ca să fie mai aproape de el.

2. A obţinut diploma de inginer constructor, iar acum câştigă bani frumoşi din afacerile imobiliare pe care le are.

3. Ţine foarte mult la imaginea sa. Pe parcursul filmărilor la telenovela „Stăpâna (2010), Fernando s-a certat cu actorul Eduardo Capetillo, care a spus că fizicul său lasă de dorit.

4. S-a iubit cu mai multe partenere din telenovele, însă nu s-a căsătorit cu niciuna. S-a iubit cu Thalia, pe când au jucat în „Sărmana Maria” (1995), cu Aracely Arambula, partenera sa din „Îmbrăţişări pătimaşe” (2000) şi cu Blanca Soto, cea mai recentă relaţie a sa, cu care a făcut pereche în „Îţi ordon să mă iubeşti” (2012).

5. În tinereţe, a vândut aparate electronice, a lucrat ca barman şi a avut un magazin de unelte şi piese de schimb. Deşi a lucrat mai mult timp prin baruri, Fernando nu a băut niciodată, nu-i place alcoolul.

6. În 1989, Fernando a fost dublura lui Eduardo Yañez în telenovela „Dulce desafio”, în cadrul unor scene cu motociclete.

7. Nu-l suportă pe William Levy, de când au jucat împreună în telenovela „Pasion” (2007). Ulterior, Fernando a refuzat să filmeze pentru un spot publicitar, în care apăreau mai mulţi actori de telenovele, pentru că era şi Levy acolo. Fernando l-a făcut pe acesta „oportunist” şi „netalentat”. La rândul său, William l-a atacat spunând despre el că e „bătrân” şi „foarte operat”.

8. În 2009, s-a supărat şi pe actorul Ernesto Laguardia, care a glumit pe seama lui la o emisiune. Fernando l-a făcut pe acesta „prezentator mediocru”. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat.

9. Este adeptul unui stil de viaţă sănătos. Nu consumă sare, nu fumează şi petrece multe ore la sala de sport. Deşi tabloidele au scris că şi-a facut mai multe operaţii estetice la faţă, el nu a recunoscut asta niciodată.

10. Şi-a dorit să scrie o carte cu sfaturi pentru adolescentele care au probleme cu greutatea, însă nu a avut timp până acum.

 

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton