Homepage  / Vedete / Vedete străine

10 perechi de actori care au făcut istorie la cinema. Lista filmelor în care au jucat împreună

10 perechi de actori care au făcut istorie la cinema. Lista filmelor în care au jucat împreună

de Redactia Tvmania

Tuturor ne place să admirăm un joc actoricesc bun. Mai mult, chimia dintre doi actori este, de multe ori, elementul cheie care ne face să urmărim un film până la capăt sau nu.

De multe ori, chimia apărută între doi actori din filmele de la cinema intră în istorie. Așa cum s-a întâmplat cu personajele Rose și Jack din „Titanic”. De aceea, mai mulți actori de la Hollywood au primit de mai multe ori șansa de a juca împreună. Și, prin urmare, de a ne demonstra ce chimie există între ei atunci când camerele încep să filmeze.

  1. Bradley Cooper și Jennifer Lawrence au jucat împreună în șase filme, printre care „Silver Linings Playbook”, „American Hustle”, „Joy”, „Serena”.

2. Ryan Gosling și Emma Stone au jucat împreună în „Crazy, Stupid, Love”, „La la Land”, „Gangster Squad” și „My Favorite Shapes by Julio Torres”.

3. „Titanic” și „Revolutionary Road” sunt cele două filme în care i-am putut vedea jucând împreună pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.

4. Julia Roberts și Richard Gere au avut două filme în care au fost colegi, „Pretty Woman”, respectiv „Runaway Bride”.

În ceea ce privește „Frumușica”, Succesul s-a datorat în mare parte protagoniştilor, Richard Gere şi Julia Roberts, care au avut meritul de a se potrivi perfect pe ecran.

5. Ben Affleck și Jennifer Lopez, acum un cuplu (din nou), au demonstrat că au chimie în două filme mai vechi, „Gigli” și „Jersey Girl”.

6. Shailene Woodley și Ansel Elgort au două filme la activ: „The Fault in Our Stars” și „Allegiant”.

7. Pe Anne Hathaway și Jake Gyllenhaal i-am văzut împreună atât în „Brokeback Mountain”, cât și în „Love and Other Drugs”.

8. Sandra Bullock și Keanu Reeves au fost remarcabili în „Speed” și „The Lake House”.

Filmul „Casa de lângă lac” spune o poveste de dragoste fantastică. Totul începe când Kate Forster (Bullock), doctor de meserie, se mută dintr-o casă de sticlă de pe malul unui lac în mijlocul oraşului Chicago, unde a primit un post. Ea începe să corespondeze cu arhitectul Alex Burnham (Reeves), care se mută în extravaganta casă. Ei trec, încet, încet, de la sentimente de prietenie la dragoste. Însp, vor descoperi în curând că, în mod inexplicabil, ea trăieşte în 2006, iar el… în 2004! Şi cum singura modalitate prin care pot comunica este cutia poştală, şansele lor la o relaţie par a fi inexistente. Filmul a primit un premiu la Teen Choice Awards.

9. Reese Witherspoon și Paul Rudd, desemnat „cel mai sexy bărbat” al anului 2021 de revista People, au jucat împreună „Overnight Delivery”  și „How Do You Know”.

10. Două comedii au în comun Adam Sandler și Jennifer Aniston. Este vorba de filmele „Just Go With It” și „Murder Mystery”.

Acesta din urmă este un film Netflix filmat în Italia, în portul Santa Margherita Ligure și în zona Lacului Como. Atunci când un polițist din New York (Adam Sandler) pleacă împreună cu soția sa (Jennifer Aniston) într-o călătorie mult așteptată prin Europa, o întâlnire imprevizibilă cu un bărbat misterios (Luke Evans) îi va aduce în ipostaza de invitați la o întrunire de familie pe iahtul bătrânului miliardar Malcolm Quince. Atunci când Quince este asasinat, cei doi devin suspecții principali, parcă desprinși dintr-un roman sau film polițist.

Sursa foto: Hepta, Instagram, imdb, captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton