Homepage  / Netflix

10 seriale de urmărit în maraton pe Netflix

10 seriale de urmărit în maraton pe Netflix

de Andra Stana,

A venit timpul pentru o minivacanță de Sărbători? V-am pregătit o listă de 10 seriale pe care le puteți urmări în maraton în perioada dintre Crăciun și Revelion.

[toc]

Arcane

În mijlocul conflictului acerb între orașele gemene Piltover și Zaun, două surori luptă de părțile opuse ale unui război între tehnologii magice și idei contradictorii.

Când apare sezonul 2 din „Arcane”. Noile episoade din serialul animat au fost deja confirmate de Netflix. Prima producție inspirată de jocul „League of Legends” a fost anunțată în urmă cu doi ani. După lansarea sa, în primele zile ale lunii noiembrie, a devenit rapid noul hit Netflix.

Distribuție: Hailee Steinfeld, Katie Leung, Kevin Alejandro

Sherlock

În această abordare nouă a îndrăgitelor mistere ale lui Sir Arthur Conan Doyle, excentricul detectiv caută indicii în Londra modernă.

Distribuție: Benedict Cumbertbatch, Martin Freeman, Una Stubbs

Fete cuminți

Trei mame din suburbii orchestrează un jaf la magazinul local pentru a ieși din problemele financiare și a deveni independente. Împreună.

Distribuție: Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=kbjIaPzODs0

Gambitul damei

Într-un orfelinat din anii 50, o tânără care se luptă cu dependența descoperă că are un talent remarcabil la șah și începe un drum neașteptat spre celebritate.

La o lună de la lansare, miniseria „Gambitul damei” a devenit cea mai urmărită producție Netflix, fiind vizionată în primele 28 de zile de la lansare de pe 62 de milioane de conturi, a transmis compania.

Distribuție: Anya Taylor-Joy, Bill Camp

Jocul calamarului

Sute de jucători strâmtorați cu banii acceptă o invitație ciudată de a participa la un joc de copii. Înăuntru, îi așteaptă un premiu tentant, dar miza e uriașă și letală.

Vă reamintim că sezonul 2 „Jocul calamarului”/ „Squid Game” a fost confirmat oficial.

„Jocul calamarului”/ „Squid Game” a intrat pe 17 septembrie 2021 pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii, în ciuda faptului că liniile mari ale poveștii nu suferă de prea multă originalitate.

Distribuție: Lee Jung-jae, Park Hae-soo

Pierduți în spațiu

Noul serial original Netflix, „Pierduți în spațiu”, este o reinterpretare modernă a seriei SF din anii ‘60.

Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia sunt nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială. În călătorie, li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela.

Este vorba despre carismaticul și manipulatorul Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Lockey & Key

După uciderea tatălui lor, cei trei frați și mama acestora se mută în casa veche a răposatului, unde descoperă chei magice care eliberează puteri și… secrete.

Cum să scapi nepedepsit

Sub înfățișarea unei drame legale, povestea serialului se desfășoară într-un ritm rapid, prezentând intrigi și răsturnări de situație ce promit să țină telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare episod.

Producția îi are în centru pe Annalise Keating (Viola Davis), o genială profesoară de drept, și pe studenții săi, care vor să îi intre în grații cu orice preț. La prima vedere, Annalise este tot ceea ce un student și-ar putea dori de la profesorul său de drept: o persoană inteligentă, plină de pasiune, creativă și șarmantă. Însă ceea ce tinerii nu știu încă este faptul că ea este, în aceeași măsură, imprevizibilă și periculoasă. Annalise este avocată a apărării, iar cazurile sale strâng laolaltă unii dintre cei mai violenți criminali. Avidă după victorie cu orice preț, ea apără cu îndârjire oameni care au comis orice tip de infracțiune, de la fraudă la crimă, și ar face orice pentru a le obține libertatea.

Distribuție: Viola Davis, Billy Brown

The Last Kingdom

Alfred cel Mare își apără regatul de invadatorii nordici, iar Uhtred, născut saxon, dar crescut de vikingi, caută să-și revendice dreptul său ancestral prin naștere.

Ecranizare a ciclului de romane (tradus și la noi) „Ultimul regat”, scris de Bernard Cornwell, considerat o cronică a istoriei Angliei la începuturile sale, producția Netflix lansată în 2015 îl avea inițial în centru pe Alfred cel Mare (David Dawson), care își apăra regatul de invadatorii nordici. Acțiunea se concentra apoi pe Uhtred de Bebbanburg (Alexander Dreymon), cel născut saxon, dar crescut de vikingi, care lupta, la rândul lui, să-și revendice dreptul căpătat prin naștere. Serialul a fost nominalizat la două premii BAFTA în 2016.

Distribuție: Alexander Dreymon

Centralistele

Pe fondul revoluției în comunicații din Madridul anilor 20, patru centraliste au parte de povești de iubire, antipatii și un loc de muncă modern.

Distribuție: Bianca Suarez, Yon Gonzalez, Ana Fernandez

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton