Homepage  / Filme Online

10 seriale la care să te uiți în timp ce aștepti partea 2 din You, sezonul 4, la Netflix

10 seriale la care să te uiți în timp ce aștepti partea 2 din You, sezonul 4, la Netflix
12

de Andra Stana,

Netflix nu a dezamăgit cu noile episoade din sezonul patru al serialului „You”, în traducere „Tu”. Serialul bazat pe bestsellerul omonim al lui Caroline Kepnes pune întrebarea: „Ce ai face pentru dragoste?”. Când un strălucit director al unei librării întâlnește o scriitoare aspirantă, răspunsul devine clar: orice. Folosindu-se de internet și de rețelele de socializare pentru a aduna cele mai intime detalii și pentru a se apropia de ea, bărbatul elimină strategic și în liniște orice obstacol și orice persoană care îi stă în cale, iar această iubire încântătoare și ciudată devine rapid o obsesie. Până când Netflix va lansa noile episoade din „Tu”, iată alte idei de seriale numai bune de urmărit.

În sezonul patru din „You”, Joe – un tânăr șarmant, dar perfid și profund obsesiv, interpretat magistral de Penn Badgley – se îndepărtează de modul său obișnuit de operare. Deși încearcă să scape de trecutul său, în cele din urmă este atras din nou în „păcat”. Totul începe atunci când un nou criminal în serie numit „Eat the Rich Killer” apare pentru a-i chinui pe noii săi prieteni bogați din Londra.

Producția creată de Greg Berlanti este bazată pe romanele „You” și „Hidden Bodies” ale autoarei Caroline Kepnes. Serialul a fost inițial difuzat pe Lifetime, înainte ca Netflix să preia serialul. Odată ce You a aterizat pe Netflix, popularitatea serialului a explodat. 

https://www.youtube.com/watch?v=EvwvHrtL1xY

Având în vedere că va trebui să așteptați până pe 9 martie pentru ca partea a doua din „You”, sezonul 4, să ajungă pe Netflix, am pregătit o listă cu 10 seriale pline de suspans.

You serial cu Penn BadgleyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

[toc]

Seriale care seamănă cu „You”: „Ginny & Georgia”

La fel cum Joe Goldberg este dispus să facă orice pentru ca ultima sa obsesie să se îndrăgostească de el, în „Ginny & Georgia”, Georgia este o tânără mamă dispusă să facă orice pentru a-și depăși trecutul și a-și proteja copiii, Ginny și Austin. Asta include mutatul din oraș în oraș, lăsând în urma ei o dâră de minciuni – și chiar crimă.

„Ginny & Georgia“ poate fi urmărit pe Netflix.

Seriale care seamănă cu „You”: „Crime în imobil”

Serialul comedie-dramă„Crime în imobil”, în original „Only Murders in the Building”, îi urmărește pe Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), vecini într-o clădire din Upper West Side numită Arconia. Pe cei trei îi unește dragostea pentru podcasturile despre crime adevărate și ajung să înceapă propriul lor podcast în timp ce în jurul lor se petrec crime misterioase.

Primele două sezoane ale serialului creat de Hulu pot fi urmărite pe Disney Plus.

Seriale care seamănă cu „You”: „Marile minciuni nevinovate”

Dacă vă plac suspansul, umorul și decorul pitoresc din „You“, „Big Little Lies” va fi pe gustul tău. Serialul HBO, dominat de femei și plin de vedete, are cantitatea perfectă de dramă și suspans care te va face să urmărești episod după episod, ore în șir.

„Marile minciuni nevinovate”, în original „Big Little Lies”, poate fi urmărit pe HBO Max.

Seriale care seamănă cu „You”: „Cum să scapi nepedepsit”

Joe Goldberg probabil că a urmat cursurile lui Annalise Keating într-un univers alternativ. Intriga dramei juridice a lui Shonda Rhimes o urmărește pe Viola Davis în rolul unei profesoare de drept și pe grupul ei disfuncțional de studenți care se confruntă cu consecințele unei crime misterioase.

„Cum să scapi nepedepsit”, în original „How to Get Away With Murder”, este pe Netflix.

Seriale care seamănă cu „You”: „Nu mai exiști pentru mine”

La fel ca și sezonul doi din „You“, acțiunea din „Dead to Me” de la Netflix se petrece în California însorită. În serial, totul începe cu două femei, Jen (Christina Applegate) și Judy (Linda Cardellini), care s-au împrietenit după ce prima și-a pierdut soțul, iar a doua logodnicul, în urma unor accidente teribile. La scurt timp după ce Jen a ajuns să o găzduiască în casa ei pe Judy, conviețuirea lor s-a complicat teribil. Ambele femei ascundeau secrete sângeroase, dezvăluite doar parțial de-a lungul celor zece episoade ale primului sezon.  

Sezonul trei (și ultimul) al serialului „Nu mai exiști pentru mine”, creat de Liz Feldman („2 Broke Girls”), a sosit pe Netflix pe 17 noiembrie 2022.

Seriale care seamănă cu „You”: „Răzbunare”

La fel ca în primul sezon din „You”, acțiunea din „Revenge”/„Răzbunare” se petrece în New York; de data aceasta, însă, este vorba de Hamptons. Și, la fel cum Los Angeles influențează personalitatea multora dintre personajele din sezonul doi din „You”, toate personajele din „Revenge” au un aspect de oameni înstăriți și eleganți, care te poate duce cu gândul la o combinație între „You” și „Gossip Girl”.

„Răzbunare” poate fi urmărit pe Disney Plus.

Seriale care seamănă cu „You”: „Micuțele mincinoase”

„Pretty Little Liars”, în traducere „Micuțele mincinoase”, este un fel de “Neveste disperate” pentru adolescenţi.

Personajele principale ale acestui serial popular american sunt interpretate de Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario, Shay Mitchell şi Sasha Pieterse. „Niciodată să nu ai încredere într-o fată frumoasă cu un secret urât!” este deviza serialului “Micuţele mincinoase”. Când Alison, buna lor prietenă, dispare în mod misterios, patru prietene cred că secretele lor sunt în siguranţă pentru totdeauna.

Serialul, care are 7 sezoane, poate fi urmărit pe HBO Max.

Seriale care seamănă cu „You”: „Obsesia Evei”

„Killing Eve”, în traducere „Obsesia Evei” se bazează pe romanele „Villanelle” scrise de Luke Jennings. Sandra Oh (Anatomia lui Grey) o interpretează pe Eve, ofițer de securitate al cărei job de birou nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Jodie Comer (Doctor Foster) este Villanelle, o asasină temută. Când lui Eve i se cere să o găsească pe Villanelle înainte să comită o nouă crimă, cele două femei încep un joc de-a șoarecele și pisica, cu mize mari.

Serialul, care are 4 sezoane, poate fi urmărit pe HBO Max.

https://www.youtube.com/watch?v=Kk0PyD-XNZA

Seriale care seamănă cu „You”: „Riverdale”

Riverdale este un oraș aparent liniștit, unde toți se cunosc între ei. Dar lucrurile sunt date peste cap în momentul în care un membru al echipei de fotbal a liceului este găsit mort în rau. Din acest punct, toată lumea pare suspecta și toți par să aibă secrete care nu vor să fie aflate. Serialul urmărește viețile lui Archie, Veronica, Betty și a prietenilor lor, care explorează întunericul și ciudățenia orașului Riverdale și încearcă să descopere ce s-a întâmplat.

Urmăriți „Riverdale“ pe Netflix.

Seriale care seamănă cu „You”: „Fabrica de bani”

Poate că „Money Heist” nu este în limba engleză, dar asta nu ar trebui să vă împiedice să vă lăsați prinși în intriga întortocheată a producției polițiste spaniole. Urmăriți cum opt persoane cu abilități speciale plănuiesc și pun în aplicare un jaf elaborat sub îndrumarea unui geniu criminal căruia i se spune Profesorul. La fel ca în „You”, „Fabrica de bani” implică luarea mai multor persoane ostatice.

Urmăriți „Money Heist“/„La casa de papel” pe Netflix. Anul acesta, pe platforma de streaming va fi lansat și un serial spin-off la „Fabrica de bani”. Este vorba de „Berlin”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton