Homepage  / Vedete străine

10 tinere care seamănă leit cu mamele lor celebre

10 tinere care seamănă leit cu mamele lor celebre

de Roxana Mirea,

Așa mamă, așa fiică! Nu este o mare surpriză când copiii arată ca părinții lor. Aceasta este magia ADN-ului, până la urmă. Totuși, asta nu înseamnă că, uneori, asemănarea nu este atât de izbitoare încât te face să te oprești și să te întrebi care este mama și care este fiica. Copiii vedetelor nu sunt o excepție. Iată câteva tinere care seamănă izbitor de mult cu mamele lor celebre.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Dacă atunci când era mai mică, Ava Phillippe semăna cu tatăl ei, Ryan Phillippe, pe măsură ce anii trec, tânăra devine o copie a mamei sale, Reese Witherspoon. Ava Phillippe are 22 de ani și este de o frumusețe răpitoare. În plus, ea și mama ei au o relație apropiată dacă este să ne luăm după fotografiile publicate în mediul online.

Angelina Jolie și Shiloh

Shiloh, fiica de 15 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a uimit prin aprițiile sale recente de premierele filmului „Eternals”. Adolescenta a renunțat la hainele bărbătești și s-a îmbrăcat în rochițe. Shiloh este foarte frumoasă și îi seamănă tot mai mult celebrei ei mame, Angelina Jolie.

Lisa Bonet și Zoë Kravitz

Zoë Kravitz este fiica actorului-muzician Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Aceasta are 30 de ani, iar ea și mama ei creează senția că sunt surori. Lisa Bonet și Lenny Kravitz au divorțat în 1993. În prezent, actrița este căsătorită cu Jason Momoa. Cei doi au împreună doi copii, pe Lola și Nakoa-Wolf.

Goldie Hawn și Kate Hudson

Goldie Hawn și Kate Hudson au o relație superbp mamă – fiică. Kate Hudson i-a călcat pe urme mamei ei și a devenit și ea o actriță de succes, devenită celebră în 2001 după câștigarea premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul „Almost Famous”. Kate are 42 de ani și este mama a trei copii.

Michelle Obama și Malia

Malia Obama are 23 de ani și este fiica lui Michelle și Barack Obama. Cum era normal, tânăra a crescu și s-a transformat într-o mini-Michelle Obama. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Michelle și Barack Obama au doi copii împreună, pe Malia și pe Natasha.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Kaia Gerber este fiica lui Cindy Crawford și a lui Rande Gerber. Tânăra în vârsta de 20 de ani îi calcă pe urme celebrei ei mame, devenind model la rândul ei. Kaia și Cindy fac și o extraordinară echipă. Cele două au lucrat împreună pentru campanii pentru un brand de ceasuri și au apărut împreună de trei ori pe coperta revistei Vogue.

Demi Moore și Rumer Willis

N-ai cum să te uiți la Demi Moore și fiica ei, Rumer Willis, și să nu vezi asemănarea. Rumer Willis are 33 de ani și a călcat pe urmele părinților ei, devenind actriță și cântăreață. Este fiica cea mare a actriței Demi Moore și a actorului Bruce Willis.

Kate Beckinsale și Lily Mo Sheen

Lily Mo Sheen, în vârstă de 22 de ani, este fiica lui Kate Beckinsale și a lui Michael Sheen. Tânăra nu doar arată precum mama ei, ci se și comportă ca ea. Fiica lui Kate Beckinsale a jucat alături de ea în trei filme: „Click”, „Everybody’s Fine” și „Underworld: Evolution”.

Christie Brinkley și Sailor Brinkley-Cook

Sailor Brinkley-Cook are 23 de ani și este fiica lui Christie Brinkley și a lui Peter Cook. Cele două seamănă izbitor de mult. Christie Brinkley este un fotomodel și actriță americană. A devenit faimoasă pe plan internațional începând cu sfârșitul anilor 1970.

Andie MacDowell și Margaret Qualley

Margaret Qualley are 27 de ani și este fiica lui Andie MacDowell și a lui Paul Qualley. Margaret este dansatoare, actriță și model. CV-ul ei impresionant include apariția în „Once Upon a Time in Hollywood”, defilarea pe podium la „Fashion Week” din Paris și New York, precum și un rol principal în serialul HBO „The Leftovers”.

Nu doar mamele și fiicele celebre de peste hotare seamănă între ele. Dacă doriți să aflați care sunt cinci vedete de la noi care seamănă leit cu mamele lor, dați click aici.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton