Homepage  / Netflix

10 zile ale omului bun, un film turcesc foarte așteptat la Netflix. Care e subiectul și cine joacă

10 zile ale omului bun, un film turcesc foarte așteptat la Netflix. Care e subiectul și cine joacă

de Anda Dincă,

Uluç Bayraktar regizorul serialelor de success “Ezel”, “Trandafirul negru” și “Intrusul”, dar și a producției “El Turco”, cu Can Yaman în rolul principal, prezintă la Netflix thriller-ul “10 zile ale omului bun” (“İyi Adamın 10 Günü”/ “10 Days of a Good Man”). Pelicula trebuia inițial să aibă premiera pe 10 februarie, însă, din cauza tragediei din Turcia, data lansării a fost amânată. 

Filmul “10 zile ale omului bun” va putea fi urmărit în curând la Netflix și nu trebuie ratat, căci are de toate: acțiune, suspans, dramă, dar și o distribuție de primă-mână. Producția are la bază cartea cu același nume a lui Mehmet Eroglu, care de altfel a scris și scenariul alături de Damla Serim. 

Cartea “10 zile ale omului bun” este prima din trilogia scrisă de Eroglu, care mai conține romanele “Kötü Adamın On Günü” (“Zece zile ale ticălosului”) și “Meraklı Adamın On Günü” (“Zece zile ale omului curios”). Nejat İşler va juca și în “Zece zile ale ticălosului”, care se va filma cel mai probabil anul acesta.

În prim-lanul poveștii din “10 zile ale omului bun” se află Sadık (Nejat İşler), un fost avocat care se străduieşte să fie un om bun într-o lume a contrabandiștilor și ucigașilor. Devenit detectiv particular el trebuie să rezolve un caz dificil și să ajute patru femei ale căror drumuri se intersectează cu ocazia acestui caz.

Curând Sadık începe să se întrebe ce înseamnă cu adevărat o persoană bună. Încercând să-și depășească limitele, el este pe cale să se transforme dintr-un om bun în unul rău. 

10 zile ale omului bun. Actorii din distribuție

Nejat İşler (50 de ani), talentatul actor care îi dă viață lui Sadık, a fost văzut pe micile noastre ecrane în “Valurile vieții” (“Bodrum Masali”), “Inimă nebună” (“Deli yurek”), “Groapa” (“Çukur”) și “Răzbunarea” (“İntikam”). În septembrie 2013, Nejat a părăsit distribuția serialului „Răzbunare” din cauza psoriazisului, boală care s-a agravat. În 2014, actorul era să-și piardă viața din cauza unei infecții puternice, însă a reușit să scape după ce a fost internat la terapie intensivă. În 2021, Nejat s-a înscris și într-un partid din Turcia, dar, deși se simte atras de politică, continuă să se concentreze asupra actoriei. 

Nejat İşler și Nur Fettahoğlu

Cel mai recent proiect tv al său este serialul “Aile” (“Familia”), în care joacă alături de Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya. Primul episod al acestei producții ar fi trebuit să fie difuzat de postul Show TV pe 14 februarie, însă premiera sa a fost amânată din cauza tragediei din Turcia provocată de cutremurele în lanț. Serialul spune povestea de iubire dintre Aslan Soykan (Kıvanç), care provine dintr-o familie înstărită, și o psiholoagă, Devin (Serenay). În “Aile” Nejat îl joacă pe Cihan, fratele mai mare al lui Aslan.

În ceea ce privește viața amoroasă, Nejat este destul de discret. El nu este căsăstorit în prezent, iar despre el s-a scris în trecut că s-ar fi iubit cu actrițele Sanem Çelik, Ebru Özkan și Cansu Dere. 

În afară de Nejat İşler, în filmul “10 zile ale omului bun apar” și alți actori cunoscuți publicului din România, printre care frumoasa actriță Nur Fettahoğlu, interpreta lui Mahidevran din “Suleyman Magnificul”, care a mai fost văzută și în “Surorile” și “Alegerea”, Barış Falay (“Agenția de talente și sentimente”, “Furtună pe Bosfor”), Ilayda Alisan (“Groapa”, “The Protector”), Senay Gürler (“Agenția de talente și sentimente”, “Intrusul”) și Riza Kocaoglu (“Groapa”, “Intrusul”). 

Trailerul filmului „10 zile ale omului bun” 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton