Homepage  / Vedete / Vedete străine

15 lucruri mai puțin știute despre Karol Sevilla, vedeta Disney din producția „Soy Luna”

15 lucruri mai puțin știute despre Karol Sevilla, vedeta Disney din producția „Soy Luna”

de Redactia Tvmania

Karol Sevilla vine pentru prima oară în România primăvara aceasta, în cadrul mult așteptatului show „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”. Cluj, Timișoara, Craiova și București se află pe lista oreșelor românești în care tânăra artistă devenită idolul unei generații va concerta în aprilie.

Tânăra actriță, cântăreață și compozitoare Karol Sevilla are 19 ani și este originară din Mexic. Călcând pe urmele unor staruri internaționale, precum Miley Cyrus care a devenit cunoscută odată cu rolul Hannah Montana, Karol și-a lansat cariera în producția Disney „Soy Luna”, difuzată în peste 60 de țări, inclusiv România.

Iată 15 lucruri mai puțin știute despre Karol Sevilla:

  1. Numele său complet este Karol Itzitery Piña Cisneros.
  2. Este născută pe 9 noiembrie 1999 și este Scorpion.
  3. În copilărie a studiat actoria la Centrul de Educație Artistică Televisa din cadrul celebrului grup media mexican, iar la numai 6 ani și-a început cariera de actriță. Practic a crescut în fața camerelor de filmat.
  4. Are doi frați mai mari, Angelo și Mauricio.
  5. Karol și-a deschis propriul canal de YouTube în ianuarie 2016 și are deja peste 7,5 milioane de abonați și peste 652 de milioane de vizualizări.
  6. Artiștii săi preferați sunt Selena Gomez, Justin Bieber și Robert Downey Jr.
  7. Karol locuiește în prezent în Buenos Aires, Argentina.
  8. Știe să cânte la tobe.
  9. Are ochii verzi.
  10. Mâncărurile sale preferate sunt enchiladas și sushi.
  11. Îi place să asculte muzică electronică și pop.
  12. Culorile sale favorite sunt galben și roz.
  13. Adoră unicornii și chiar are astfel de jucării de pluș.
  14. Sportul ei preferat este înotul.
  15. Are mai multe nominalizări și 5 premii câștigate: Kids’ Choice Awards Argentina (2016), Kids’ Choice Awards Colombia (2017), Tú Awards (2017), Kids’ Choice Awards México (2018) și Kids’ Choice Awards Argentina (2018).

 

Cu un fanbase de-a dreptul uriaș în toată lumea, cu 9 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 7,5 milioane de abonați pe YouTube, Karol a devenit odată cu rolul din producția Disney „Soy Luna” un star internațional. În România spectacolului intitulat „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour” va avea loc pe 1 aprilie la Cluj (BT Arena), pe 2 aprilie la Timișoara (Sala Sporturilor – Olimpia), pe 3 aprilie la Craiova (Sala Polivalentă), iar pe 6 aprilie la București (Romexpo, Pavilionul central). Karol va ajunge și în alte orașe din Europa, după cum urmează: 4 aprilie – Sofia, Bulgaria, 8 aprilie – Zagreb, Croația, 9 aprilie – Ljubljana, Slovenia, 10 aprilie – Belgrad, Serbia. Concertele Karol Sevilla în Europa sunt organizate de Top Music Media, agenție românească de evenimente. 

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim și pot fi achiziționate aici: 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton