Homepage  / Filme Online / Netflix

„1899”, serial Netflix: Tot ce știm despre noua serie realizată de creatorii „Dark”

„1899”, serial Netflix: Tot ce știm despre noua serie realizată de creatorii „Dark”

de Andra Stana,

Noul trailer pentru mult așteptatul serial de mister „1899” a fost lansat și oferă o detalii despre întâmplările misterioase de pe puntea unei nave de emigranți. Cele opt episoade urmăresc circumstanțele neobișnuite din jurul călătoriei din Europa la New York.

Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.

Serialul 1899 venit de la Baran bo Odar și Jantje Friese, creatorii DARK, se lansează la nivel global pe Netflix, pe 17 noiembrie.

https://www.youtube.com/watch?v=yVE8MNXiEFk&ab_channel=NetflixRomania

Articolul inițial:

Realizat de creatorii Dark1899 este un serial unde misterul se îmbină cu horrorul. Noua producție va avea premiera în curând, doar pe Netflix. Iată tot ce știm până acum despre viitorul serial german.

Platforma de streaming a oferit noi informații referitoare la noul serial 1899 în cadrul evenimentului Geeked Week.

Creatorii serialului german de succes al Netflix, Dark, Jantje Friese și Baran bo Odar, se întorc în curând la Netflix cu noul lor proiect ambițios, 1899. Serialul urmează să fie lansat în noiembrie 2022.

Merită menționat, totodată, că filmările au avut loc pe cel mai mare platou din Europa care folosește tehnologia LED. Acesta a oferit posibilitatea de a surprinde un mare număr de cadre cu efecte vizuale complexe prin intermediul platourilor și locațiilor virtuale, create cu ajutorul tehnologiilor care stau la baza jocurilor video.

Ce poveste spune serialul 1899, de pe Netflix

După cum sugerează și titlul, noul serial va fi o dramă de epocă, iar sinopsisul, pe care îl găsiți mai jos, sugerează că are și ceva elemente de thriller.

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.

O odisee uluitoare din punct de vedere vizual, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Creatorii serialului de succes international Dark ne poartă în anul 1899, la bordul vasului Kerberos. Ce s-a pierdut va fi găsit.

Urmărește teaserul noului serial 1899

Netflix a lansat și un video behind-the-scenes

Distribuția din 1899, noul serial de pe Netflix

În decembrie 2020, Deadline a dezvăluit că Emily Beecham, premiată la Festivalul de Film de la Cannes, a fost distribuită în 1899, ea urmând să interpreteze rolul Maurei Franklin. Beecham este cunoscută pentru rolurile sale din Little Joe, The Pursuit of Love și Cruella.

Apoi, în 2021, Deadline a anunțat că Andreas Pietschmann, din Dark, se va alătura distribuției din 1899. Pietschmann îl va juca pe Eyk Larsen în noul serial.

Iată pe cine veți vedea în 1899:

  • Anton Lesser (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
  • Alexandre Willaume (The Wheel of Time)
  • Aneurin Barnard (Dunkirk)
  • Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain)
  • Mathilde Ollivier (Overlord)
  • Miguel Bernardeau (Elite)
  • Richard Hope (Piece of Cake)
  • Clara Rosager (Morbius)
  • Jonas Bloquet (Elle)

În ce limbă se va vorbi în serialul Netflix 1899

Showrunnerii Baran bo Odar și Jantje Friese au dezvăluit că 1899 va fi un serial multilingv. Cu alte cuvinte, fiecare actor din serial va vorbi în limba sa maternă, scrie whats-on-netflix.com.

Scenarista, producătoarea și realizatoarea Jantje Friese a declarat: „1899 este un serial cu adevărat european, cu personaje din diferite țări, fiecare exprimându-se în limba sa maternă. Suntem încântați că am avut norocul să găsim oameni atât de talentați din întreaga lume, care se vor aventura împreună cu noi în călătoria captivantă care ne așteaptă.”

Câte episoade va avea primul sezon din 1899

Primul sezon din 1899 va avea opt episoade de o oră. Episodul pilot se numește „The Ship”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton