Homepage  / Filme Online / Netflix

2 seriale Netflix, anulate după doar un sezon. De ce a luat platforma această decizie

2 seriale Netflix, anulate după doar un sezon. De ce a luat platforma această decizie

de Andra Stana,

Pe final de 2022, Netflix a intrat în febra anulărilor. Așadar, încep să apară vești despre serialele care nu vor mai primi finanțare și, prin urmare, nici noi sezoane pe platforma de streaming. Iată care sunt serialele la care Netflix a decis să renunțe.

Netflix face curățenie: ce seriale a anulat pe final de an

Netflix a anulat două seriale, lansate pe platformă în august, respectiv septembrie 2022. Decizia, luată după ce producțiile nu s-au bucurat de succesul scontat. Mai precis, au petrecut doar trei săptămâni în Top 10.

Netflix a ales să nu dea undă verde sezonului 2 din drama juridică „Partner Track”, cu Arden Cho în rolul principal, respectiv sezonul 2 din drama științifico-fantastică „The Imperfects”, cu Italia Ricci în rolul principal.

„Partner Track” / „O avocată promițătoare”, cu Arden Cho în rol principal, a fost lansat pe Netflix în august 2022. După doar un sezon, iată că serialul a fost anulat. Din nefericire pentru fanii producției, finalul sezonul 1 i-a lăsat pe fani în suspans.

Producția spune povestea lui Ingrid Yun, o americancă de origine coreeană din prima generație și prima din familie care a devenit avocat. Aceasta luptă să devină parteneră la o firmă de avocatură de elită din New York, păstrând busola morală și echilibrul între dragoste, prieteni și îndatoriri familiale.

Șefii de la Netflix aveau așteptări mari pentru „Partner Track”, scrie deadline.com. Serialul a fost prima dramă romantică cu un protagonist american de origine asiatică de pe platformă.

În timp ce „Partner Track” se încheie mai devreme decât era preconizat, Cho rămâne în familia Netflix. Aceasta va apărea în următorul film de la Netflix, „Avatar: The Last Airbender”.

„Imperfecții”, al doilea serial anulat de Netflix

Al doilea serial la care Netflix renunță, pe final de 2022, este „The Imperfects” / „Imperfecții”.

Creat de Shelley Eriksen și Dennis Heaton, „The Imperfects” se învârte în jurul lui Abbi (Rhianna Jagpal), un om de știință, Juan (Iñaki Godoy), un artist de benzi desenate, și Tilda (Morgan Taylor Campbell), o cântăreață. Cei trei sunt transformați în monștri după ce sunt supuși unei terapii genetice experimentale. Ulterior, trio-ul decide să-l vâneze pe omul de știință responsabil de transformarea lor și să-l forțeze să îi facă din nou oameni.

Ricci joacă rolul Dr. Sydney Burke, fosta parteneră înstrăinată a savantului.

Godoy a fost o prezență constantă la Netflix, cu un rol important în „Quien Mato a Sara” („Cine a ucis-o pe Sara”) înainte de „The Imperfects”. Urmează să joace în serialul live-action „One Piece” de pe platforma de streaming, bazat pe manga japoneză.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton