Homepage  / Știri / Televiziune

20 noiembrie este ziua „Descendenților” la Disney Channel. Cele trei filme și un episod special, difuzat în premieră, vor fi pe post sâmbăta aceasta

20 noiembrie este ziua „Descendenților” la Disney Channel. Cele trei filme și un episod special, difuzat în premieră, vor fi pe post sâmbăta aceasta

de Mioara Tronaru,

Pentru fanii seriei „Descendenții”, Disney Channel a alocat o bună parte din program aventurilor copiilor celor mai faimoase personaje negative din universul Disney. Astfel de la ora 10.00 până la 17.00, postul va difuza cele trei lungmetraje, iar de la 17.00 la 17.30, episodul special „Descendenții: Nunta regală”.

[toc]

Disney Channel a transformat ziua de 20 noiembrie în ziua „descendeților”

Seria de lungmetraje „Descendenții” are în prim-plan poveștile copiilor, ajunși acum la vârsta adolescenței, celor mai faimoși negativi din filmele Disney. I-am văzut cum se descurcă în viață pe Mal (interpretată de Dove Cameron) – fiica Maleficei din „Frumoasa adormită” (1959), pe Carlos (jucat de regretatul Cameron Boyce) – fiul Cruellei de Vil din „101 dalmațieni” (1961), pe Jay (jucat de Booboo Stewart) – fiul lui Jafar din „Aladdin” (1992) și pe Evie (interpretată de Sofia Carson) – fiica Reginei celei Rele din „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” (1937). Cea mai nouă aventură a lor o vom putea vedea în animația „Descendenții: Nunta regală”.

„Descendenții” / „Descendants” (2015)

Primul film al seriei va fi pe Disney Channel sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 10.00.

Povestea e plasată în regatul Auradon, unde Ben (Mitchell Hope), fiul regelui Adam şi al reginei Belle, hotărăște să le dea o șansă descendenţilor unor personaje negative clasice din lumea Disney. Astfel, Mal, Carlos, Jay și pe Evie primesc permisiunea de a părăsi Insula Pierduților, locul în care sunt izolați cei mai cunoscuți răufăcători, și de a se integra în Auradon.

Trailer:

„Descendenții 2” / „Descendants 2” (2017)

Al doilea film al seriei va fi pe Disney Channel sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 12.30.

După ce au salvat regatul Auradon, viaţa tinerilor ticăloşi nu e aşa uşoară cum credeau. Mai ales pentru că fiica Ursulei, Uma (China Anne McClain), care este încă pe insulă, e hotărâtă s-o învingă pe rivala sa Mal şi să ia în stăpânire Auradonul cu orice preţ.

Trailer:

„Descendenții 3” / „Descendants 3” (2019)

Al treilea film al seriei va fi pe Disney Channel sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 14.45.

Este „Ziua Răufăcătorilor” în idilicul Auradon și tinerii sărbătoresc absolvirea Auradon Prep. Plini de entuziasm, Mal, Evie, Carlos și Jay trec granița și merg în Insula Pierduților pentru a încuraja cât mai mulți locuitori ai acesteia să își urmeze visul și să caute noi oportunități în Auradon. Dar o forță a întunericului amenință tărâmul de poveste condus de regele Ben, iar Mal începe să se teamă de răzbunarea Umei și a lui Hades (Cheyenne Jackson).

Trailer:

„Descendenții: Nunta regală” / „Descendants: The Royal Wedding” (2021)

Episodul special va fi pe Disney Channel sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 17.00.

Nunta lui Mal și a lui Ben este cel mai important eveniment care a avut vreodată loc în Auradon, dar Hades amenință să le dea toate planurile peste cap. O mulțime de evenimente ar putea duce la o confruntare care ar putea schimba totul pe Insula Pierdută.

Trailer:

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton