Modifica setarile cookie
Homepage  / Articole

Premii de mii de euro la "Marele câştigător"

de Redactia Tvmania

Antena 1 aduce în România unul dintre cele mai de succes formate de reality-show din lume, „The Biggest Loser”, în care vor intra 20 de femei şi bărbaţi care se luptă pentru a-şi schimba viaţa şi pentru a câştiga premiile substanţiale puse în joc.

.

Daiana Anghel va fi gazda acestui show alături de Cori Grămescu şi Florin Uceanu.

Cei 20 de participanţi vor trebui să scape de kilogramele în plus, schimbându-şi stilul de viaţă, adaptându-se unui regim alimentar sănătos, îmbunătăţindu-şi obiceiurile, toate acestea în timp ce se află în cursă şi pentru premiile de mii de euro.

Concurenţii vor fi eliminaţi pe parcurs, în funcţie de cât au slăbit, dar şi de alte lucruri. Dar chiar şi cei eliminaţi pot opta să rămână în competiţie slăbind şi schimbându-şi regulile de viaţă, de acasă. Marele premiu este de 25.000 euro. Premiul al doilea – pentru cei care continuă competiţia şi după eliminarea din campus – este de 15.000 euro.

Din septembrie până în decembrie, telespectatorii vor trăi alături de echipa “Marele Câştigător” cele mai impresionante poveşti de viaţă în această emisiune prezentată de Daiana Anghel. Alături de concurenţi, susţinându-i clipă de clipă, zi şi noapte, vor fi doi antrenori de valoare –Cori Grămescu şi Florin Uceanu- susţinători ai unei vieţi sănătoase prin sport şi diete adecvate şi accesibile.

Telespectatorii îi vor putea susţine pe favoriţi şi chiar pot participa la un concurs paralel prin intermediul paginii de internet dedicată emisiunii.

Acest tip de reality-show a facut istorie în SUA, Marea Britanie, Australia, atât prin audienţele obţinute, cât şi prin curentul creat, cel care îndeamnă spre o schimbare a stilului de viaţă înspre obiceiuri de trai sănătos şi echilibrat.

Urmărește-ne pe Google News
 
 

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te