Homepage  / Recomandări

3 filme de Paște pe care să nu le pierzi, la FilmBox Premium

3 filme de Paște pe care să nu le pierzi, la FilmBox Premium

de Andra Stana,

FilmBox a pregătit cele mai bune filme cu cei mai în vogă actori, pentru sărbători de Paște cu divertisment de cea mai bună calitate.

FilmBox Premium aduce pe micile ecrane, de sărbători, o serie de filme speciale, printre care „Vicele” – cu Christian Bale, „Domnișoara Sloane” – cu Jessica Chastain și „Omu’ de la zoo” – cu James Kevin.

Filme de Paște, vineri, 14 aprilie 2023, FilmBox Premium

Vicele” este un film biografic programat de FilmBox Premium vineri, 14 aprilie, de la 22.30. Talentatul Christian Bale (American Psycho, The Dark Knight) îl interpretează pe Dick Cheney, într-o poveste uimitoare a unui personaj birocratic relativ modest de la Washington care ajunge să dețină o putere fabuloasă în mandatul președintelui SUA George W. Bush.

Filmul, producție 2019, este ultrapremiat, inclusiv Oscar pentru cel mai bun machiaj și nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film. Christian Bale a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol principal, Amy Adams pentru cea mai bună actriță în rol secundar, iar Bale a câștigat Globul de Aur pentru această interpretare.

„Încă de la început, l-am vrut pe Christian Bale în rolul principal”, spune regizorul Adam McKay. Indiferent că actorul ales de el avea un alt tip de corp, altă forma a capului și statura drastic diferită de cea a lui Cheney, ca să nu mai vorbim de vârstă. Transformarea lui Bale pentru rol i-a uluit deopotrivă pe critici și public și i-a adus un plus de recunoaștere pentru o carieră deja foarte bogată. Reacția inițială a lui Bale la ideea lui McKay: „Ce?! Te simți bine, Adam?”

Filme de Paște, sâmbătă, 15 aprilie 2023, FilmBox Premium

Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 21:00, FilmBox Premium ne propune un film captivant despre culisele puterii din capitala Statelor Unite ale Americii, Washington D.C.: „Domnișoara Sloane”.

Interpretată magistral de Jessica Chastain (recent câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în „Ochii lui Tammy Faye”), Miss Sloane este una dintre cele mai căutate consultante politice, specializată în lobbying la cel mai înalt nivel. Obsedată de victorie, ea intră într-o cursă periculoasă cu un oponent puternic – nu o va speria acesta, însă o va speria ce va descoperi pe parcurs, determinând-o să se întrebe dacă merită să câștige cu orice preț.

Când miza este legea privind controlul armelor în SUA, vă dați seama că avem de a face cu intrigi periculoase și răsturnări de situație.

Regizorul John Madden i-a dat personal scenariul actriței Jessica Chastain. A avut-o doar pe ea în minte pentru rol după ce a citit scenariul. Madden a mai regizat un film cu Chastain în rol principal – „Datoria” (The Debt, 2010).

Filme de Paște, duminică, 16 aprilie 2023, FilmBox Premium

Pentru ziua de Paște, FilmBox Premium s-a gândit la un film de familie: „Omu’ de la zoo”, cu Kevin James (Paul Blart: polițistul de la mall, Oameni mari și fără minte) și Rosario Dawson (Sin City, Grindhouse).

Un film ultrasimpatic, programat duminică, 16 aprilie, de la ora 17:40, film în care animalele „decid” să încalce codul tăcerii și să-l ajute pe îngrijitorul lor (James) să-și găsească dragostea.

Adevăratul deliciu cinematografic al filmului vine din vocile animalelor, interpretate de celebrități precum Sylvester Stallone, Nick Nolte sau Cher.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton