Homepage  / Articole

3 premiere sub sloganul „Nopți senzuale la Euforia”

3 premiere sub sloganul „Nopți senzuale la Euforia”

de Redactia Tvmania

Pentru o vară răcoroasă şi relaxantă seara la televizor, Euforia TV propune o nouă alternativă în care nopţile devin feminine şi senzuale. Sâmbătă, 7 iulie, Euforia TV lansează „Secret diary of a call girl” (Jurnalul secret al unei dame de companie), după o poveste reală, după blogul omonim al celebrei dame de companie Belle de Jour – va fi difuzat sâmbăta de la ora 22:00.

Belle/Hannah (Billie Piper) este o escortă de lux care locuieşte în Londra. După ce termină facultatea, Hannah/Belle realizează că nu poate avea o slujbă normală, aşa că se hotărăşte să devină damă de companie. Nu face acest lucru pentru bani, ci doar de plăcere. Ben este fostul iubit şi cel mai bun prieten al lui Hannah care, iniţial, nu cunoaşte secretul ei. Viaţa lui se complică în momentul în care îsi dă seama că este atras, din nou, de către Hannah şi rupe logodna cu prietena sa, Vanessa. Stefanie este fosta matroana a lui Belle şi cea care o ajută în cele mai grele momente.

Pentru cei care vorbesc deschis despre sex, specialista Anna Richardson propune câteva subiecte într-o manieră fun, în „Să vorbim despre sex!” Anna examinează fertilitatea, vorbeşte deschis despre bolile cu transmitere sexuală şi încearcă să afle care sunt cele mai bune metode de contracepţie. De-a lungul episoadelor, Anna va vorbi cu cât mai mulţi oameni, de la pensionari până la adolescenţi.

Iar pentru cei ce adoră viaţa celebrităţilor şi ultimele bârfe de la Hollywood, Euforia TV lansează, „Carmelo şi Lala-viaţă de vedetă”. După o relaţie de şapte ani, celebra gazdă tv La La Vazguez şi superstarul NBA Carmelo Anthony s-au căsătorit . Dar abia după nuntă începe distracţia. La La află că soţul ei e transferat la New York Knicks şi aşa iau curs noi evenimente în viaţa ei. Lucrurile încep să se complice, căsnicia  suferă tensiuni. La La va cere sfaturi prietenilor ei, printre care 50 Cent, Kelly Rowland, Trina şi Serena Williams.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton