Homepage  / Articole

Ediţie de sărbătoare la „Te pui cu blondele?”

Ediţie de sărbătoare la "Te pui cu blondele?"

de Redactia Tvmania

Cum toate emisiunile îşi pregătesc ediţiile speciale de sărbători, nici Dan Negru şi blondele sale nu puteau lipsi din competiţia pentru cea mai bună dintre ele. Pe 22 decembrie, moderatorul Antena 1 îl va avea ca invitat în platoul emisiunii pe Claudiu, un băieţel de 10 ani din Rucăr.

.

Şi blondele sunt mai speciale de Crăciun. Claudiu va concura cu 50 de fetiţe cu vârste între 10 şi 12 ani. Deşi trăieşte în condiţii dificile, Claudiu este un copil puternic şi vrea ca anul acesta să ofere întregii sale familii un Crăciun de poveste.

Ca orice copil, Claudiu visează să se poată bucura în acest an de un brad înalt şi bogat sub care să găsească cadourile Moşului, de o masă de Crăciun încărcată de cozonaci calzi făcuţi de mama în casă, de jucăriile mult dorite şi bineînţeles de zâmbetul unor părinţi care nu trăiesc sărbătorile de iarnă apăsaţi de griji.

Indiferent la cine va merge premiul cel mare al concursului, atât Claudiu cât şi cele 50 de fetiţe vor avea parte de o mare surpriză în platoul emisiunii „Te pui cu blondele”.  Pentru ei, Moşul va veni cu trei zile mai devreme pentru a le împlini măcar o parte din dorinţele de Crăciun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton