Homepage  / Ultimul număr

Angelina Jolie îl seduce pe Johnny Depp în „Turistul”

Angelina Jolie îl seduce pe Johnny Depp în „Turistul”

de Redactia Tvmania

Moartea (pasiunii) la Veneţia

Criticii de film spun că „Turistul” e un film cu potenţial ratat, dar jurnaliştii străini de la Hollywood nu sunt de acord: pelicula are trei nominalizări la Globurile de Aur.

.

Regizorul şi scenaristul Florian Henckel von Donnersmarck ar fi trebuit să facă o treabă bună cu pelicula de faţă (doar a regizat oscarizatul „Vieţile altora”, 2006): a avut protagonişti cu vino-ncoa’, a filmat la Paris şi Veneţia, iar costumele au adus eleganţă poveştii lui Elise (Angelina Jolie).

Aceasta e o damă cu un trecut încurcat, care are nevoie de o momeală pentru gangsterul Ivan (Steven Berkoff) şi de un ţap ispăşitor pentru detectivul Scotland Yard John Acheson (Paul Bettany).

Prima ei mişcare e să pună ochii pe un turist american aflat la Veneţia, Frank (Johnny Depp, care şi-a adus aportul la conturarea personajului: pijamaua din film a fost ideea lui). Acesta e un profesor de matematică cu o viaţă plictisitoare, care pufăie dintr-o ţigară electronică de fiecare dată când e depăşit de situaţie şi pe care atenţia primită îl dă peste cap.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton