Modifica setarile cookie
Homepage  / Ultimul număr

Angelina Jolie îl seduce pe Johnny Depp în „Turistul”

de Redactia Tvmania

Moartea (pasiunii) la Veneţia

Criticii de film spun că „Turistul” e un film cu potenţial ratat, dar jurnaliştii străini de la Hollywood nu sunt de acord: pelicula are trei nominalizări la Globurile de Aur.

.

Regizorul şi scenaristul Florian Henckel von Donnersmarck ar fi trebuit să facă o treabă bună cu pelicula de faţă (doar a regizat oscarizatul „Vieţile altora”, 2006): a avut protagonişti cu vino-ncoa’, a filmat la Paris şi Veneţia, iar costumele au adus eleganţă poveştii lui Elise (Angelina Jolie).

Aceasta e o damă cu un trecut încurcat, care are nevoie de o momeală pentru gangsterul Ivan (Steven Berkoff) şi de un ţap ispăşitor pentru detectivul Scotland Yard John Acheson (Paul Bettany).

Prima ei mişcare e să pună ochii pe un turist american aflat la Veneţia, Frank (Johnny Depp, care şi-a adus aportul la conturarea personajului: pijamaua din film a fost ideea lui). Acesta e un profesor de matematică cu o viaţă plictisitoare, care pufăie dintr-o ţigară electronică de fiecare dată când e depăşit de situaţie şi pe care atenţia primită îl dă peste cap.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News
 
 

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te